Helpdesk-support sökes för deltidstjänst!

Helpdesk-support sökes för deltidstjänst!

Är du studerande och söker ett deltidsjobb vid sidan av studierna? Har du ett brinnande intresse för service & IT? Då har vi deltidsjobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en person som kan axla rollen som desksite/hypercare-support för vår kund CGI. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du vid ett byte av operativsystem, från Windows 7 till Windows 10, är ansvarig för supporten på plats för en av CGI's kunder.

Du skall efter utförd installation agera som en supportfunktion för att säkerhetsställa att systemet är stabilt och kan släppas till fler slutanvändare. Huvudsyftet är att du noggrant skall övervaka installationen och se till att utföra service och förbättringsarbete på plats, direkt till användaren.

Arbetet kommer att innebära kortare resor inom regionen varpå körkort behövs. Du kommer få en utbildning och introduktion hos CGI's kund inom Windows.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid, 60%, men möjligheten finns att jobba i den utsträckning som man vill och kan. Du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos kund. Tjänsten är planerad att starta v.40 och det finns eventuellt chans till förlängning.

Detta söker vi:

Som sökande tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT, men detta är inte ett krav om du har motsvarande kunskaper från arbetslivet. Du har minst 2-3 års erfarenhet av arbete inom IT-support, antingen i en Helpdesk eller i form av support av arbetsplatsutrustning på plats hos användare.

För att passa i rollen behöver du ha en god IT-teknisk kunskap och förståelse för ett företags IT-miljö, som till exempel inom både hård- och mjukvara, behörigheter och användarkonton, kringutrustning, nätverk, O365 och WIN10. Det är stor fördel om du känner dig bekväm med Microsofts produkter och tjänster samt kring allmänna kontorsapplikationer.

Din största tillgång ligger dock inte i att hantera maskiner utan i att hantera människor och ge service. Det är krav på att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50 %, gärna inom IT-området.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se