Frontend-utvecklare till spännande bolag i Jönköping!

Frontend-utvecklare till spännande bolag i Jönköping!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med frontend-utveckling? Vill du arbeta i en kreativ och modern miljö? Då har vi den perfekta tjänsten för dig till Limepark i Jönköping!

Information om uppdraget:

Vi söker dig med goda kunskaper inom HTML5 och CSS3 och som gillar att utveckla och att utvecklas. Du är en person som brinner för webbutveckling och har ett bra öga för form samt det grafiska. Vidare tycker du om att arbeta strukturerat och håller en god kvalitet i allt du utför.

Limepark bildades 2001 och är en webbyrå som specialiserat sig på publiceringsverktyget SiteVision. Limepark arbetar med stilren design, användarvänlighet och tillgänglighet på internet. Dem har lång erfarenhet av att utveckla webbplatser för att på bästa sätt tillgodose såväl avsändare som mottagares önskemål. Limepark är idag 13 medarbetare utspridda på fem kontor i Sverige. Hos dem får du stora möjligheter att påverka och inte minst vara en del av ett härligt gäng som tar god hand om sina kunder. Vidare är Limepark en arbetsgivare med stort fokus på sina medarbetares välmående och erbjuder sedan flera år arbetstidsförkortning, vilket innebär att en normal arbetsdag oftast är 6-7 timmar samt att samtliga medarbetare har 7 veckors semester.

Detta är en direktrekrytering vilket betyder att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du erbjuds en anställning direkt av vår kund, Limepark.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet inom webbutveckling, framförallt Frontend-utveckling. Vidare har du goda kunskaper inom HTML5 samt CSS3. Du har en god förmåga att sätta dig in i nya arbetssätt samt har en stark vilja att lära dig nya saker. Det är meriterande om du har arbetat med responsiv webb samt om du har arbetat med något informationssystemet CMS. Ett stort plus är om du tidigare har arbetat med Java, Javascript samt UX/UI. Som person tror vi att du är positiv och lösningsinriktad. Vidare är du ansvarstagande och klarar av att jobba såväl självständigt som i team. Ett krav för tjänsten är att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi utför urval och intervjuer löpande, vänta därför inte till sista ansökningsdag utan skicka gärna in din ansökan direkt.

Sökord: CMS, Html, frontend, Webbutveckling

Sökord: CMS, Html, frontend, Webbutveckling
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com