Företagsutbildare inom Office365

Företagsutbildare inom Office365

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta extra som IT- utbildare av Office paketet. Du som söker är intresserad av att jobba 1-3 dagar i veckan och har troligtvis en annan sysselsättning vid sidan. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som kan hålla företagsanpassade utbildningar inom Office365 och ser gärna att du är student med inriktning IT. Du kommer att hålla endagarsutbildningar inom officepaketet, där du har en färdig kursdokumentation att följa vid din undervisning. Något förarbete krävs således inte. Varje kurstillfälle pågår mellan 9 - 16 där företaget står för lunch samt fika.
Målgruppen för utbildningarna är allt från företagsledning till driftpersonal. Vi söker därför dig som har en god social kompetens och är en god kommunikatör. Då arbetet utgår från våra kursdeltagare krävs även att du har en förmåga till att anpassa dig efter målgruppen och ser ett intresse i att göra utbildningen till en upplevelse för kursens deltagare!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har goda kunskaper inom Office365, och gärna en djupare kunskap inom IT- teknik. Du behöver vara trygg i att självständigt leda utbildningar och ha en pedagogisk förmåga.
Anställningen är timbaserad, där det i perioder kommer innebära flera arbetsdagar i veckan, men där varje utbildningstillfälle är förlagd mellan 9-16.
Anställningen är tillsvidare med start omgående
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utbildning, IT-Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se