Ekonomiadministratör sökes för sommarjobb i Jönköping!

Ekonomiadministratör sökes för sommarjobb i Jönköping!

Studerar du ekonomi och vill ha en rolig utmaning i sommar? Har du tidigare erfarenhet av ekonomi och är noggrann av dig? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som ekonomiadministratör kommer du att ingå i vår kunds administrativa arbetslag för att stötta organisationen i sommar. Vår kund är ett ledande bolag inom transport och är beläget på Torsvik i Jönköping.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Gå igenom fakturor - leverantörsreskontra
  • Kontrollera körrapporter
  • Göra olika underlag för olika underleverantörer
  • Förbereda fakturering och avräkningar
  • Löpande kontroller av kostnader och konton
  • Månadsbokslut
Tjänsten innebär att du blir anställd av Studentconsulting och blir uthyrd som konsult till vårt kundföretag. Tjänsten är ett sommarvikariat som sträcker sig mellan v.26-32. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider måndag-fredag. Det finns goda möjligheter till extrajobb under hösten

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som ekonomiadministratör ser vi gärna att du studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt logistik, har du tidigare arbetslivserfarenhet inom dessa områden är det meriterande. Du som söker tjänsten bör ha god datavana och kunskap inom Officepaketet, har du tidigare arbetat i något affärssystem så är detta mycket meriterande.

Som person ser vi gärna att du har en god analytisk förmåga samt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Du är en lösningsorienterad person som kan arbeta metodiskt och du värdesätter struktur och fokus i ditt dagliga arbete. Vidare har du en hög servicekänsla och känner dig bekväm med att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Är du rätt person för denna tjänsten? Sök då jobbet redan idag! Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!

Sökord: sommarjobb, ekonomi, administratör

Sökord: sommarjobb, ekonomi, administratör
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com