Butiksmedarbetare till Ica Nära Hovslätt

Butiksmedarbetare till Ica Nära Hovslätt

Trivs du i ett fartfyllt arbete där du har daglig kontakt med människor? Arbetar du för att ge kunden optimal service? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Ica Nära Hovslätt är den personliga matbutiken som erbjuder kunder att handla enkelt och prisvärt varje dag. Fokus ligger på att erbjuda rätt sortiment, goda färskvaror och ge kunderna bästa möjliga service.

Ett arbete på Ica Nära Hovslätt ger dig möjlighet till ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i ett team där du som medarbetare förväntas vara flexibel och göra ditt yttersta för att leverera högsta service till butikens lojala kunder.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Arbetstiderna är varierande och helgarbete förekommer i tjänsten. Uppdraget förväntas starta v.33. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av vårt kundföretag men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

För att trivas i denna roll ser vi gärna du har 1-2 år tidigare erfarenhet inom service. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik. Du vet vad bra service innebär och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du som söker ska trivas med att arbeta i team, vara noggrann och ha ett öga för kvalité.

Krav för tjänsten är svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du behärskar engelska.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag då tjänsterna kommer att tillsättas löpande.

Sökord: Butiksmedarbetare, Heltid, Butik, Jönköping

Sökord: Butiksmedarbetare, Heltid, Butik, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com