Brevbärare sökes för heltidsuppdrag i Nässjö!

Brevbärare sökes för heltidsuppdrag i Nässjö!

Letar du efter ett aktivt heltidsjobb? Är du stresstålig och serviceminded? Har du alltid varit nyfiken på hur det är att vara brevbärare? Då kan du få chansen att göra det nu!

Information om uppdraget:

Vår kund som distribuerar brev, reklam samt tidningar till privatpersoner och företag söker nu nya medarbetare som kan jobba heltid med start omgående. Uppdraget innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men utföra arbetet hos vår kund. För rätt person finns det sedan goda möjligheter till att bli övertagen och få en anställning hos kund

Arbetet innebär att du kommer att utgå ifrån kundens postkontor som är beläget i Nässjö, dagtid med tiderna ca. 7-16, måndag-fredag.

Uppdraget inleds med ett par dagars upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:
  • Sortering av post
  • Utdelning av brev, reklam samt tidningar med hjälp av cykel, moped och bil.
Detta söker vi:

För att passa för det här uppdraget bör du vara fysiskt stark och underhålla den egna hälsan genom att träna regelbundet och arbeta ergonomiskt. Vi söker dig som är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, resultatinriktad och flexibel samt att du är öppen för att arbeta med olika typer av uppgifter. Vidare är du en person som kan prioritera mellan arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan utföra ditt arbete självständigt.

Krav för uppdraget är att du innehar B-körkort, behärskar det svenska språket både i tal och skrift och har en grundläggande datorvana. Passar beskrivningen in på dig? Verkar jobbet intressant? Sök då tjänsten omgående då intervjuer kommer att ske löpande.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se