Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Nässjö!

Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Nässjö!

Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i Nässjö!

Information om uppdraget:

Ryds Bilglas har funnits i fordonsbranschen sedan 1947 och finns idag i Sverige, Storbritannien, Norge, Danmark och Spanien. Med sin specialkompetens och goda service utför de miljontals reparationer.

Vårt kundföretag söker nu ett nytt tillskott till deras team i Nässjö. Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:
  • Byte av bilglas
  • Reparation av stenskott
  • Kalibrering av vindrutor
  • Beställa glas och tillbehör
  • Ta emot glas-leveranser
  • Utföra underhåll av utrustning
Att jobba med kundmottagning betyder också att det blir visst administrativt arbete, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.

Detta är en direktrekrytering men vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker sig som har 2-3 års arbetslivserfarenhet av fordonsbranschen exempelvis som bilmekaniker, billackerare eller bilplåtsslagare. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig samt att du har erfarenhet av att skruva med bilar eller andra fordon sedan tidigare.

Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann, positiv samt att du har datorvana. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: heltid, bilglastekniker, Nässjö, fordon

Sökord: heltid, bilglastekniker, Nässjö, fordon
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com