B-chaufför sökes för sommarjobb!

B-chaufför sökes för sommarjobb!

Trivs du bakom ratten? Är du en noggrann och flexibel person som gillar att ha kundkontakt? Då har vi sommarjobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta som B-chaufför i sommar. Arbetsuppgifterna består av att leverera hem bud och matkassar till privatpersoner. I arbetsuppgifterna ingår det även att man ska plocka varor i butiken inför leveranserna och detta gör man med hjälp av en handdator. Vår kund är beläget i Bankeryd och vi ser gärna att du som säker ska vara kunna arbeta v.25-32 i sommar. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag och kommer att variera.

Tjänsten innebär att du blir anställd av Studentconsulting men utför arbetet hos vårt kundföretag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad samt flexibel. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Jönköping med omnejd. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du som söker har minst ett år kvar av dina studier. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com