Affärsmässig kundansvarig/konsultchef

Affärsmässig kundansvarig/konsultchef

Tycker du om att arbeta med personal och kunder samt utveckla ditt egna område? Vi letar just nu efter en ny kollega till Jönköping!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut.

Som kundansvarig hos oss i Jönköping har du bland annat ansvar för:
  • Resultat för dina uppdrag och rapportering till din affärschef
  • Daglig kontakt med dina konsulter på de olika uppdragen
  • Kontinuerlig kontakt med dina kunder
  • Merförsäljning och nyförsäljning
  • Administrativa arbetsuppgifter tillsammans med kollegor
Vi ser gärna att du är en otroligt prestigelös, framåt och driftig person som brinner för tillväxt och utveckling. Du är ambitiös, en duktig problemlösare och framförallt målinriktad.
Du kommer själv att planera och styra din tid och dina aktiviteter så det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad och resultatinriktad och har stenkoll på det du tar dig an och dina processer.
Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart rätt person hittas! Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 08.00 -17.00 med viss flexibilitet. Även viss övertid förekommer.

Detta söker vi:

Du trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer och har välutvecklade färdigheter för att lätt skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter. Du bör ha en akademisk examen inom ekonomi, marknad eller personal, samt en god förmåga att prioritera då arbetstempot är högt och marknaden är i ständig rörelse. Tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning och ledarskap är meriterande, gärna inom bemanningsbranschen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom resor till och från kunder samt till dina konsulter görs dagligen så är B körkort ett krav.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se