Administratör sökes till kundföretag i Jönköping!

Administratör sökes till kundföretag i Jönköping!

Har du tidigare arbetat med ekonomiadministration? Är du en noggrann person som trivs med ansvar? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en administratör till en av våra kunder i Jönköping. Du kommer att arbeta inom spedition och logistik branschen där du får stor möjlighet till utveckling. I rollen som administratör kommer du ha en omväxlande tjänst där du dels är ansiktet utåt, men också ett internt stöd gällande administrationen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • kontrollera och hantera fakturor
  • kontering
  • avtalshantering
  • arbets med månadsresultat
  • övriga administrativa uppgifter
Du kommer att arbeta mycket i affärsystemet SAP och sköta allt det administrativa på kontoret. Tjänsten börjar med en provanställning på 6 månader med goda chanser att bli övertagen av kund. Du kommer att bli anställd av Studentconsulting men utföra arbetet hos vår kund i Jönköping. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, gärna ekonomiadministration. Har du tidigare arbetat i SAP är detta meriterande men inget krav för tjänsten. Arbetet kräver att du är noggrann och har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Som person är du tålmodig, strukturerad och har god förmåga att planera och samordna. Har du tidigare erfarenhet inom logistikbranschen är detta också meriterande. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Uppdraget förväntas starta så fort vi har hittat rätt kandidat ochdu kommer få en gedigen introduktion hos kundföretaget

Låter detta som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fakturor, SAP, Administratör

Sökord: Fakturor, SAP, Administratör
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com