Arbetsledare till Stormtrivs Jönköping sökes

Arbetsledare till Stormtrivs Jönköping sökes

Stormtrivs i Jönköping har satt upp tydliga mål, vi vill fortsätta leverera bästa kvalité till de kunder vi har samt hitta nya kunder och samarbetspartners i och omkring Jönköping. Nu söker vi dig som vill vara med på resan!

Vi söker en arbetsledare till Stormtrivs städ. Vi är totalt ca 90 anställda och den här tjänsten innebär ett fullt personalansvar för cirka 20 personer och ett starkt fokus på kundrelationer och att leda och styra det dagliga arbetet. Arbetet görs till stor del ute på fältet och rollen innebär även att göra kundbesök på befintliga kunder, att göra kvalitetsavstämningar, introducering av ny personal med mera. För att kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder handlar arbetet i stor utsträckning om att var där våra kunder och personal finns och att hela tiden arbeta med uppföljning och ständiga förbättringar. Arbetet innebär ett helhetsansvar för både kund och personal och vi söker dig som trivs i en sådan roll.

Eftersom stor del av arbetet görs ute hos våra kunder och hos vår personal, så söker vi dig som är flexibel och social. Vi söker dig med arbetsledarerfarenhet, det är meriterande om du har branschvana men inget krav. Du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift och du talar och skriver engelska. Du har god datorvana samt körkort. Som person är du drivande, affärsmässig och har starkt kundfokus. Du har förmåga och erfarenhet av att både stötta din personal men du kan också vara tydlig och inte backa för de svåra samtalen. Vi på Stormtrivs har ett stort engagemang i våra kunder och vill alltid ge våra kunder bästa tänkbara service. Vi söker dig som trivs i ett sådant klimat!

Välkommen med din ansökan till ansokan@stormtrivs.se och märk den med "Arbetsledare", sista ansökningsdag 28/9. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Carlén (VD) på 036-369041 eller Lisa Eklund (HR-ansvarig) på 036-369045. Vi arbetar med ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

All kontakt med search- och bemanningsföretag undanbedes.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stormtrivs.se
Sista ansökningsdag 16 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stormtrivs startades 1999 och idag sysselsätter Stormtrivs över 200 människor på fyra orter.

Genom kollektivavtal samt försäkringar för både personal och kunder säkerställer vi att alla som kommer i kontakt med oss har den trygghet som behövs.

Alla våra anställda arbetar under sekretessavtal och vi är sedan en lång tid miljödiplomerade. Verksamheten är fördelad på städtjänster för privat- och företagskunder samt hemtjänst. Däremellan erbjuder vi en mängd kringtjänster.

Vi står för hög kvalitet och har byggt hela vår verksamhet kring att göra det bättre för miljön och våra medmänniskor.