Sommarjobba på Stormtrivs

Sommarjobba på Stormtrivs

Vi söker dig som vill jobba hos oss under sommaren 2019! Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Vi är ett härligt gäng som alltid fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör. För att jobba hos oss ser vi helst att du har omvårdnadsutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel. Det är meriterande om du har körkort.

Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift.

I ansökan vill vi att du skriver vilka veckor du är intresserad av att jobba under sommaren 2019. Vill du arbeta som timvikarie under våren vill vi att du också skriver det i ansökan. Märk din ansökan med "Sommaren 2019". Vi tittar löpande på ansökningar så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan skickas till ansokanhemtjanst@stormtrivs.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.stormtrivs.se
Sista ansökningsdag 5 maj (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stormtrivs Livskvalitet AB, bedriver hemtjänst samt hushållsnära tjänster på kundval. Som medarbetare hos oss ger du omvårdnad, social omsorg och service utifrån varje kunds individuella behov och önskemål. Läs mer på www.stormtrivs.se.