Undersköterska / Hemtjänst

Undersköterska / Hemtjänst

Vi söker dig som vill jobba inom äldreomsorgen på heltid eller deltid!

Stormtrivs Livskvalitet är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst med trygg och kunnig personal. Vår hemtjänst utförs i huvudsak av undersköterskor med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg.

För att jobba hos oss ser vi helst att du har omvårdnadsutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel. Det är starkt meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Stormtrivs Livskvalitet AB, bedriver hemtjänst samt hushållsnära tjänster på kundval. Som medarbetare hos oss ger du omvårdnad, social omsorg och service utifrån varje kunds individuella behov och önskemål. Arbetet är självständigt och flexibelt. I arbete ingår även löpande dokumentation och ansvar för genomförandeplaner.

Vi kan nu erbjuda deltidstjänster från ca 80% och uppåt. Om du är intresserad av heltid kan vi även erbjuda det. I tjänsten ingår att jobba dag, kväll och helg på ett löpande 6 veckors-schema. Vi arbetar delade turer under helgen och har en dialog med enskilda medarbetare om hur helg- och kvällsarbete förläggs. Vi tillämpar provanställning.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Hemvård / personlig assistent, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (22 dagar kvar)