Truckförare

Truckförare

Truckförare till sommarvikariat på Stora Enso i Jönköping

På Stora Enso bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Vi är en världsledande leverantör av förnybara lösningar, biomaterial, paketering, papper och träprodukter.

Våra ledord är "ta ledning "och "gör det rätta" och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!

Vi är övertygade om att framtiden är träbaserad och förnybar. Var med och skapa en förnybar framtid och ett hållbart klimat.

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!

Vi söker nu efter truckförare till sommarvikariat. Du kommer att arbeta på Stora Enso i Jönköping.

Som truckförare kommer du att hantera färdigt gods med truck och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med truck och utlastning av färdiga produkter, hantering av färdigt gods från produktionen till färdiglager och framställning till lastbil. Du kommer att arbeta skift i ett arbetslag om 3-4 kollegor och att allt gods hanteras för att undvika skador vid bearbetning eller under transport.

Vad kan Stora Enso erbjuda dig?

Som truckförare hos oss får du möjlighet att planera, organisera och utföra arbetet på ett effektivt sätt och prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg. Du får arbeta strukturerat och med hög kvalitet. Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet är A och O i arbetet. Du är positiv och trivs i en miljö med samarbete mellan kollegor och kringfunktioner.

Vem söker vi?

Är du den vi söker? Då är du minst 18 år med flytande svenska och engelskakunskaper. För att lyckas i den här rollen har du tidigare erfarenhet av lagerhantering, innhar truckkort samt har god erfarenhet av truckkörning (motviktstruck) och gods. Du har med fördel en utbildning inom transportlogistik/lagerhantering alternativt har en liknande examen. Erfarenhet från arbete inom transportlogistik är meriterande.

För att passa in i den här rollen är du som person nyfiken, har drivkraft, god samarbetsvilja och har ett kundfokus. Du har fokus på säkerhet och att arbeta säkert och har en god fysik.

Övrig information

Vill du göra vår planet till en bättre plats? Vänligen ansök då senast den 29 februari 2020. Observera att vi endast kan ta emot din ansökan via vårt rekryteringsverktyg och inte via mail. Vår rekryterande chef Peter Greus 076-807 86 29 peter.greus@storaenso.com svarar gladeligen på frågor gällande tjänsten. Andra frågor kan ställas till vår rekryteringsspecialist Sarah Söder sarah.soder.ext@storaenso.com.

Samtliga potentiella medarbetare kommer drogtestas i en undersökning före anställning.

Vi kommer påbörja urvalet efter sista ansökningsdatum och kommer därefter börja kontakta kandidater.
Mer info
Kontaktperson Peter Greus
Telefon 076-807 86 29
Email Mejla Peter Greus
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.storaenso.com/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.

Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.

Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).

Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta.