Erfaren underhållsmekaniker sökes till Stora Enso i Jönköping!

Erfaren underhållsmekaniker sökes till Stora Enso i Jönköping!

Har du en yrkesutbildning som maskinreparatör eller har du flerårig erfarenhet av mekaniskt reparations- och underhållsarbete? Söker du efter något nytt? Då ska du vända dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra företagets underhållsavdelning där du kommer arbeta som mekaniker i företagets produktion. Din huvudsakliga uppgift är att genomföra reparationer, kontrollera och inspektera produktionsutrustning, förebygga fel samt medverka till att maskiner och utrustning fungerar och är tillgänglig för produktionen. Du kommer att spela en viktig roll i att produktionen kan arbeta effektivt och nå verksamhetens mål.

I rollen ingår också att agera rådgivare till personalen kring skötsel och underhåll av maskiner och utrustning. Du ansvarar också för att medverka i medverka i installations- om- och tillbyggnadsprojekt för att förebygga framtida underhållsproblem.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Yrkesutbildning till maskinreparatör eller flerårig erfarenhet av mekaniskt reparations- och underhållsarbete
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Har du kunskaper gällande pneumatik och hydraulik är detta meriterande. Även andra behörigheter så som heta arbeten samt truck-, travers- och liftkort är starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett gediget intresse för teknik och mekanik. Du är ansvarsfull, plikttrogen och lösningsorienterad. Arbetet kommer till viss del att vara teambaserat vilket ställer krav på god samarbetsförmåga samtidigt som arbetet många gånger också är självständigt och ställer krav på förmåga att arbeta på egen hand. Vidare innebär också arbetet på en serviceavdelning att du har god social kompetens och kan möta både kunder och kollegor på ett bra sätt och hjälpa dem att förstå hur hantering och underhåll och av maskinerna ska genomföras.

Om anställningen
  • Placeringsort: Jönköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid för att sedan gå över på skift
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid med möjlighet till fast anställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu letar vi efter en mekaniker för arbete hos Stora Enso Packaging i Jönköping. Stora Enso utvecklas och producerar lösningar baserade på trä och biomassa för en mängd olika branscher och användningsområden runtom i världen. Med utgångspunkt i sitt arv och kunskap inom skogsbruk och träd är Stora Enso djupt engagerat i utvecklingen av produkter och tekniker som bygger på förnybara material och att skapa värde i en hållbar bioekonomi.

Uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och uthyrd till Stora Enso. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom gå över i anställning hos kund.