Är du en av våra nya kollegor? På Nordens modernaste återvinningsföretag satsar vi stort på att alla ska bli del av vinnarlaget – miljön, våra
kunder och vi själva. Jobbet kan ibland vara tufft men våra arbetsuppgifter är meningsfulla, möjligheterna till utveckling är stora och du blir en viktig spelare i ett team med stark sammanhållning och som har kul ihop.

CHAUFFÖR
Är du en person som kan blanda service och återvinning? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi på Stena Recycling söker!

Som Chaufför hos oss kommer du att utföra transporter i framförallt Småland, Västergötland och Östergötland. Du besöker våra kunder för att hämta och destruera sekretessmaterial. Rollen innebär även ett stort fokus på service. Hos oss är du vårt ansikte utåt då du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du kommer även att ha ett nära samarbete med vår transportplanering. Du utgår från Jönköping.

Tjänsten innebär:
  • Eget ansvar för ett helt nytt och unikt destruktionsfordon (leverans aug 2019)
  • Ansvar för service och underhåll i samråd med chef
  • Övernattning på hotell eller i bil ca 2-3 nätter per vecka
Vi söker dig som har:
  • CE-körkort och YKB
  • Dokumenterad flerårig erfarenhet av lastbilsyrket
  • Yrkesförarkompetensbevis
Det är meriterande om du har truckkort.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Vi söker dig som har gott ordningssinne, ett säkerhetstänk och hög servicenivå. Då arbetet är självständigt ställer det krav på att du själv kan planera och lägga upp ditt arbete. Vidare är du prestigelös som person, har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Du är en positiv person som bidrar till att föra vår verksamhet framåt med energi och kompetens.

Ansökan
Tycker du detta verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta Transportledare Benjamin Trepell på mail benjamin.trepell@stenarecycling.se. Skicka in din ansökan senast den 16 augusti.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare och en del av Stena Metallkoncernen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och bidrar med ditt eget driv. För vi tror på att varje ny lösning, varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Det börjar med dig.