Hållbarhetsutvecklare

Hållbarhetsutvecklare

Om Rollen

Stella ambition är att erbjuda tjänster inom hållbarhetsområdet till våra kunder såväl som till våra systerbolag inom Huset invest. För Huset invest har hållbarhet varit en viktig fråga i flera år och många utav koncernens bolag bedriver redan idag ett aktivt hållbarhetsarbete, men är redo att ta nästa steg. Nu söker vi dig som vill vara med på den resan. finns en möjlighet för dig att lägga din tid samtidigt som du erbjuder dina tjänster till andra företag i regionen. Du blir ett aktivt stöd och bollplank till olika företag inom olika verksamhetsområden. Effekten av ditt arbete hoppas vi är att hållbarhet blir en naturlig och viktig del hos företagen och att du bidrar till vår utveckling och framtida konkurrenskraft.

Din Profil

Du har tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med att driva hållbarhetsarbetet mot ledningsgrupper eller motsvarande. För att lyckas i rollen behöver du självklart hög kompetens inom hållbarhet: miljö, ekonomi och socialt ansvarstagande. Vi förutsätter några års relevant erfarenhet där du framgångsrikt arbetat med att ta fram policies, rutiner och mål att styra emot. Vi räknar med att du har goda kunskaper om relevant lagstiftning så att du kan stötta våra kunder att uppfylla externa krav.

Dina personliga egenskaper är avgörande. Du kan inspirera , motivera och att tydligt kunna koppla den affärsmässiga nyttan till hållbarhetsarbetet. Förmåga att bygga förtroendefulla relationer är viktigt och det tror vi främst att du gör genom hög anpassningsförmåga där du utvecklar hållbarhetsarbetet i den takt som våra kunder behöver.

Vi erbjuder

En spännande ny tjänst där du får möjlighet att vara med och utveckla både rollen och vårt hållbarhetsarbete. På Stella är vi ett tiotal konsulter som arbetar självständigt, men samtidig nära tillsammans. Vi ser stor potential i att bygga upp ett affärsområde med fokus på hållbarhet och här blir du nyckeln. Vi är flexibla vad det gäller samarbetsform : anställning eller samarbetsavtal kan diskuteras beroende på din situation.

Mer information lämnas av: Mia Boozer 036 - 291 24 50, eller Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interim Management och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner.

Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i Huset Invest och är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap.

Tillsammans arbetar vi långsiktigt och strävar efter ständig förbättring.
Mer info
Kontaktperson Mia Boozer
Telefon 036-291 2450
Område Jönköping stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interim Management och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner.

Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap.

Tillsammans arbetar vi långsiktigt och strävar efter ständig förbättring.