Returmottagare till Stavdal i Jönköping

Returmottagare till Stavdal i Jönköping

Att vara returmottagare på Stavdal innebär inte bara att du får arbeta med en av marknadens modernaste maskinparker utan även för en hållbar framtid. Hos Stavdal har du som anställd alltid säkra och trygga anställningsvillkor och en möjlighet till utveckling. Vill du bli en av oss?

Att vara returmottagare på Stavdal

Som returmottagare kan vi erbjuda dig ett varierande arbete. Du kommer att arbeta med allt från att leverera Stavdals produkter till våra kunder, till att arbeta i vårt affärssystem. Däremellan kommer du bland annat att arbeta med returmottagning, funktionskontroll och underhåll av våra maskiner.

Egenskaper vi värdesätter
  • Vi tror att du har en utbildning eller intresse inom teknik och maskinkunskap.
  • Grundläggande datakunskap och B-körkort.
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, truckkort och liftkort är meriterande.
På Stavdal vill vi leverera hög kvalitet och service till våra kunder, för att lyckas hos oss söker vi en person med hög servicekänsla, noggrannhet och stort kundfokus. Vi tror att du uppskattar att samarbeta med andra och gör detta med en positiv attityd.

Vad kan Stavdal erbjuda dig?

På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor och vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet. Vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget. Hos oss har du friskvårdsbidrag och alla anställda är bonusberättigade där vi arbetar mot samma mål.

Människor. Maskiner. Möjligheter.

Framtiden börjar hos oss!

Välkommen in med din ansökan senast 5 april 2019.

Tveka inte - sök redan idag!
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är på heltid.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Marcus Carlsson, telefon 036 291 30 53.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.