Teknikintresserad CAM/CNC-operatör till Speedtool

Teknikintresserad CAM/CNC-operatör till Speedtool

Om tjänsten
I rollen som operatör hos Speedtool kommer du att arbeta i en modern och uppdaterad arbetsmiljö för att få fram bästa resultat och kvalité till kund. Du kommer att arbeta i ett välmående och expanderande företag där du får utrymme och möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens inom NC och CAM-beredningar. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att konstruera, producera och leverera de absolut största och mest komplexa pressverktyg som finns på marknaden. Du kommer främst att arbeta med skärande bearbetning i 3-5 axliga maskiner från världsledande Deckel Maho.

I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Skärande bearbetning i 3-5 axliga maskiner från världsledande Deckel Maho
  • Färdigställa pressverktyg för inprovning i press
Tjänsten som operatör till Speedtool är en rekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen genomförs av oss på Adecco men du blir anställd direkt av Speedtool. Anställningsgraden är heltid och arbetstiden är 2-skift. Intervjuer kommer att ske löpande, så om detta låter som ett jobb för dig - ansök redan idag!

Om dig
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta som verktygsmakare och/eller med montering av plåtformande pressverktyg. Du har god förståelse för ritningsläsning och har förmodligen arbetat i CAD/CAM tidigare. För att trivas här är det av stor vikt att du har ett genuint intresse av att arbeta med unika produkter och är mån om att göra ett bra arbete - kunden står alltid i fokus och kvalité är a och o för dig. Ett gott samarbete och goda relationer till dina kollegor är något som du värderar högt.

Kort och gott är du en person med ett stort teknikintresse som trivs med att arbeta i en verkstadsmiljö. Du får ofta höra att du är ansvarstagande, strukturerad och lätt att ha att göra med. Att en arbetsdag förändras snabbt är ingenting som stör dig, du har lätt för att ställa om för att prioritera andra områden och du tar ett eget ansvar för att göra nytta under arbetsdagen.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du tidigare arbetat i CAD/CAM
  • Att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare - gärna som verktygsmakare
  • Svenska och/eller engelska i tal och skrift - för att förstå instruktioner och föreskrifter
  • Ett genuint teknikintresse
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Speedtool
SPEEDTOOL AB grundades 1998 av Jimmy Korsbeck och är ett relativt ungt företag i branschen. Därmed inte sagt att vi saknar erfarenhet. Tvärt om. Vår engagerade och kompetenta personal har en lång och bred erfarenhet av verktygstillverkning och gör alltid sitt yttersta för att tillgodose våra kunders högt ställda krav på oss. Verksamheten startades i Bankeryd 1998 men återfinns idag i Habo sedan 2006, 20 km norr om Jönköping. SPEEDTOOL förfogar över en modern maskinpark som ständigt uppdateras efter senaste tekniken.

Speedtool har specialiserat sig på avancerade följd & transferverktyg, i snart 21 år har vi haft förmånen att arbeta med ett brett spektrum av kunder inom såväl bil-, telekom-, offshore-, aerospace-, vitvaru- och möbelindustrin. Våra kunders högt ställda krav på oss ser till att vi hela tiden utvecklas. Speedtool utför även avancerad legotillverkning & prototyper, främst 5-Axlig bearbetning och ofta i svåra material som härdat stål, rostfritt, titan, Inconel, mm.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hilda Ivarsson Hamberg i första hand via mejl: hilda.ivarsson-hamberg@adecco.se eller via telefon: 073 684 75 65

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, pressverktyg, plåt, CAD/CAM, Speedtool, ritningsläsning, Habo, verktygsmakare, verktygstillverkning, NC
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.