Projektledare i Byggbranschen

Projektledare i Byggbranschen

Vi på Solvik Fastigheter Service AB erbjuder idag bemanning och entreprenad inriktad mot företag samt egna byggprojekt inom bostadssektorn. Vi finns på olika projekt från Stockholm till Malmö.

Kvalitet, ansvar och goda relationer till våra kunder och personal är viktiga komponenter i detta väletablerade företag. Verksamheten har en bra utveckling, vilket gör att vi behöver nyanställa.
Idag driver vi olika projekt med större byggbolag från Stockholmsregionen till Malmöregionen i olika omfattningar och entreprenader.

Om tjänsten

Som Projektledare ansvar du för ett eller flera projekt där du tillsammans med egen personal och bemanning driver våra projektet framåt mot uppställda mål och där du också säkerställer tidsplaner och ekonomi. Du håller kontinuerliga besök på projekten samt upprättar god kontakt med våra kunder.

Som projektledare är du med från kalkylstadiet till slutbesiktningen.

Till din hjälp för att lyckas med dina projekt finns andra projektledare, vår kalkylavdelning och ett flertal administrativa stöd för att just du, ska kunna koncentrera dig på helheten.

Tjänsten ställer höga krav på ledarkompetens.

Arbetet utgår från kontoret i Jönköping. Resor ingår i arbetet.

Om Dig

Vi ser att du har flera års arbetserfarenhet från olika byggprojekt, haft en ledande rollen som arbetsledare, platschef eller likvärdigt och att du har genomfört ett flertal projekt från start till färdigställande.

Vi ser dig som en driven och effektiv person som inte blundar för problem, utan ser möjligheter ihop med vår personal och kunder. Du klarar att hålla bra fart framåt och flera bollar i luften samtidigt.

Du har utbildning med bygginriktning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet av arbetsledning samt god praktisk förståelse för byggbranschen och goda kunskaper inom byggregler och normer. Du är tekniskt driven och har förmåga att tolka byggritningar.

Vi vill att du har blick för helhet och sammanhang och har alltid kundens belåtenhet i fokus.

Det är meriterande, men inget krav om du har kunskaper som entreprenadjuridik, kontrollansvarig enligt PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Datorvana är en självklarhet.

Stor vikt lägger vi på dina personliga egenskaper och färdigheter.

Om du är rätt person har du möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.

OBS! Ansökan endast via mejl!

Ansökan till robert@solvikfastighet.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://solvikfastighet.se
Sista ansökningsdag 1 aug 2021 (44 dagar kvar)