Projektledare Jönköping

Projektledare Jönköping

Om Tjänsten
Soltech Energy Solutions är ett helägt dotterbolag inom Soltech-koncernen, en av de största spelarna på den svenska solenergimarknaden. Soltech har både ambition och potential att vara ledande på den nordiska solenergimarknaden samt att vara bäst på att utveckla och sälja avancerade produkter och tjänster till många olika typer utav kunder inom fastighets, bygg- och energibranschen. Soltech-koncernen är noterad på Nasdaq First North Growth Market och har verksamhet i Sverige, Nederländerna, Spanien och Kina. Vi på B3 Personal ansvarar för denna rekrytering och alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare.

I rollen som projektledare har du ett antal olika kontaktytor vilket kräver att du är en skicklig kommunikatör och tydlig i din roll som planerare samt kravställare. Du har daglig kontakt med arbetsledare och montörer i de team som utför arbetet. Du sköter kommunikation med eventuella UEs, leverantörer av material och följer upp projekt med vår slutkund. Du ansvarar för planering och de logistiska momenten för att projekten ska kunna genomföras enligt plan. Nedan finner du några punkter som du i din roll som projektledare får möjlighet att ansvara över och utveckla.

 • Ansvarar för att planera projekt i enlighet med bolagets projektmodell och dess mallar
 • Ansvarar för att, vid behov upphandla och planera beläggningen av nödvändiga underkonsulter
 • Ansvarar för att leverans utförs på ett effektivt sätt för att erhålla en god projektekonomi och tidplan.
 • Ansvarar för att leda och fördela arbetet inom projektet så att tjänsten levereras med rätt kvalitet, i rätt tid och inom projektbudget för att säkerställa en hög leveranssäkerhet.
 • Ansvarar för att tillse att projektet har nödvändiga resurser och meddela den operativa chefen om ytterligare behov av resurser föreligger. Projektledaren skall då delta i både upphandling och/eller rekrytering av ytterligare resurser.
 • Ansvarar för att tillse att medarbetarna i projektet har nödvändig utbildning för att utföra projektet och nå dess önskade resultat.
Kvalifikationer
Du har gedigen erfarenhet av arbete inom bygg och projekt, gärna god vana av arbete på tak men inget krav. Har du erfarenhet av solcellsinstallation är även detta meriterande. Du har haft tidigare position som chef eller ledare på arbetsplats och trivs med det ansvaret. Vi tror att du som person är en planerare och utförare. Du är duktig på att leda andra människor och driver projekt med stort fokus på kvalité. Du trivs med att arbeta i varierad miljö där du själv har stor möjlighet att påverka och ta initiativ. Ditt arbete präglas av din noggrannhet, struktur samt förmåga att skapa och jobba mot uppsatta mål.

Du erbjuds
 • Konkurrenskraftig lön
 • En flexibel arbetsplats där du har möjlighet att arbeta hemifrån
 • ITP1 pension
 • Tillgång till förmånsbil finns enligt bilpolicy, önskar man ej förmånsbil så finns tillgång till poolbilar.
 • En fot in i Sveriges snabbast växande framtidsbransch
 • En bra utbildning där du får en bred teknisk och affärsmässig förståelse för solenergi och närliggande teknikområden.
 • Möjligheten att jobba inom en bransch som gör nytta för vår planet
 • En stimulerande vardag där du får möjlighet att se konkreta resultat av ditt eget och dina kollegors arbete
Ansökan
Vi på B3 Personal arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Alexander på alexander@b3p.se
 
Välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (5 dagar kvar)