Butiksäljare- sommar, Beijer Jönköping

Butiksäljare- sommar, Beijer Jönköping

Söker du ett sommarjobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Beijerteamet i Jönköping söker nu en butikssäljare som ska stärka teamet under sommaren mellan veckorna 25-33. Start för tjänsten är vecka 25, önskvärd start innan för optimal introduktion. Ta chansen och bli en del av Team Beijer i dag!

Rollbeskrivning

Som butiksäljare arbetar du huvudsakligen med att stötta och hjälpa våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

Som butiksäljare på Beijer:
  • Bemöter du våra kunder i kassan
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
Vem är du?

I denna rekrytering söker vi dig som är minst 18 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete sedan innan. Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att se vad som behöver göras i butiken. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor. Har du kunskap om byggmaterial ser vi detta som meriterande. Vi önskar att du som söker är flexibel i dina möjligheter att arbeta enligt olika scheman under de veckor som ordinarie personal har semester.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer väl in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är en sommaranställning under sommarsemestern. Start v. 25 , önskvärt med tidigare start för bästa möjliga introduktion. Du erbjuds även arbetsmarknadsmässig lön och villkor enligt kollektivavtal. Placeringsort Jönköping.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan i dag. Vid övriga frågor kring tjänsten kontakta Johan Persson, butikschef Beijer Jönköping, tfn 075 - 241 22 37.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.