Tjänstebeskrivning

Vill du vara med på en spännande resa i ett företag som växer och utvecklas? Har du tidigare erfarenhet som konstruktör? Har du viljan och drivet, så har vi jobbet för dig!

Som konstruktör kommer ditt arbete till stor del vara att ta fram tillverkningsunderlag för diverse plåtkonstruktioner. Du kommer även att utveckla och produktionsanpassa befintligt underlag. Då arbetsprocessen innefattar allt från kundkontakter till tillverkningsunderlag kommer du även behöva ta fram offertunderlag. Du kommer ha konstruktionsansvar och ett nära samarbete med en av våra större kunder. Arbetet utförs mestadels i 3D i Autodesk Inventor. Du kommer att ingå i en grupp av tre konstruktörer och rapportera till VD.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, driven och ordningsam samt gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du bör ha en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet från konstruktion i något 3D-program helst Inventor eller Catia V5.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900.. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon 0725-133900
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skoglunds Mekaniska är specialiserade på konstruktion och tillverkning av produkter i rostfritt stål och aluminium. Vi strävar efter att vara en samarbetspartner som kan bistå med allt från idé till färdig produkt. Vi växer och fick 2018 pris som årets tillväxtbolag i Hjo. Vi omsätter 30 miljoner och är 22 anställda.
För mer info, kolla gärna vår hemsida.
www.skoglundsmek.se