Ansvarig studentrelationer

Ansvarig studentrelationer

Som Ansvarig Studentrelationer får du en nyckelroll i arbetet med att bygga talangnätverket och bana väg för vår fortsatta tillväxt. Brinner du för att bygga relationer och ser potentialen att matcha talanger mot framtidens möjligheter, då kommer du att trivas och lyckas i rollen som Ansvarig studentrelationer hos oss på Skill!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ansvarig Studentrelationer bygger du upp vårt viktiga talangnätverk bland studenter inom universitet/högskola, YH och yrkesgymnasier. Talanger som är på väg in i jobb genom exjobb, traineeprogram och lärlingsprogram, men som även kan vara aktuella kandidater till bemanningsuppdrag och i rekryteringar direkt till våra kunder. Du kommer vara ett viktigt ansikte utåt mot studentmålgruppen och är experten på studenternas årscykel.

Du identifierar relevanta arenor samt ansvarar för att planera och genomföra olika typer av event och aktiviteter, ihop med kollegor från olika delar av verksamheten. Du följer löpande upp och analyserar resultatet av genomförda aktiviteter för nya insikter. Självklart håller du dig också uppdaterad om vad vi, tillsammans med våra kunder, kan erbjuda talangnätverket.

Som expert bygger du även upp viktig kunskap om målgruppen och deras drivkrafter samt paketerar och kommunicerar den vidare internt och till våra kunder.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen som Ansvarig Studentrelationer är det en fördel om det inte var alltför länge sedan du själv tog din examen inom till exempel HR, beteendevetenskap eller Kultur, Samhälle och Mediegestaltning. Du trivs i universitets- och utbildningsvärlden, förstår universitetetens och högskolornas årscykel liksom grundpelarna i livet som student.

Som person ser vi att du drivs av att nå resultat samtidigt som du har en kommunikativ förmåga och brinner för att bygga goda, långsiktiga relationer. Du kan planera och driva ditt arbete självständigt och har en administrativ förmåga. Vi ser också att du är intresserad av att dra nytta av digitala verktyg och systemstöd för effektiva och datadrivna arbetssätt.

Rollen är ny och ger stora möjligheter till utveckling och nytänkande. Tjänsten har ett nationellt scope som innebär ett visst resande kopplat till verksamhetens geografi liksom relevanta studieorter i landet. Du blir en viktig del av vårt centrala marknads- och kommunikationsteam.

Ansökningsförfarande

Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk petra.pyk@skill.se 011-199466, eller ansvarig chef Pia Carlgren pia.carlgren@skill.se 013-495 89 56.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Skill kommer du in i ett växande, framåtlutat företag med en kultur och stämning som det lilla bolaget. Verksamheten genomsyras av positiv energi, stort engagemang och en vilja att driva arbetet framåt tillsammans. Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som också erbjuder skräddarsydda utbildningar för löpande kompetensutveckling. Vi är en nationell aktör med kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg och Karlskrona och är idag drygt 100 medarbetare. Vi har också omkring 1500 anställda konsulter som arbetar ute hos våra kunder och varje år gör vi flera hundra rekryteringar direkt till kund.

Vi är ett företag som är måna om våra medarbetare och att arbete och fritid ska gå ihop. Vi erbjuder därför flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta delar av veckan hemifrån. För oss är det viktigt att vara en ansvarsfull arbetsgivare och att våra medarbetare ska känna att de gör skillnad, därför har vi möjlighet att på arbetstid lägga en dag per halvår på valfri ideell verksamhet. Vi erbjuder också våra medarbetare löpande utvecklingstid för att arbeta med strategiska frågor eller förkovra sig inom ett område som bidrar till den personliga utvecklingen. Självklart har vi också friskvårdsbidrag för våra medarbetare och genomför gemensamma aktiviteter för att främja teamandan.