Servicemedarbetare Skanska Maskin - Jönköping

Om jobbet

Skanska Maskin är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

Är du intresserad av att underhålla ställningar och bodar?

Det går bra för Skanska Maskin, nu behöver vi förstärka oss ytterligare med en person till vårt team på ställning- och bodavdelningen i Jönköping. I din roll kommer du ansvara för att kunder bemöts med utmärkt service. Ditt arbete kommer främst innebära service, reparation och underhåll.

I rollen ingår dessutom:
  • Mottagning av ställning från kund
  • Rengöring av material och besiktning av ställningar
  • Göra funktionskontroll och enklare reparationer av bodar och ställningsmaterial
Vi erbjuder ett arbete i en internationell koncern som präglas av glädje, öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå.

Driven och serviceinriktad kollega

God kännedom om bodar eller ställningar är en merit, men inte avgörande. Det är mer viktigt att du kan ta i och få saker gjorda. Som person är du glad, ordningsam och har en allmänt positiv inställning. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder. Något vi arbetar hårt för är att vid varje leverans ge det lilla extra till våra kunder, därför ser vi att du är engagerad och driven. Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar där ena av dem är "vid kundens sida".

Körkortsklass B är ett krav. Ytterligare körkortsklasser eller övriga behörigheter, ex truckkort är en merit.

Ansök idag eller senast 25 juni

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev, sista ansökningsdag är den 25 juni 2017. Vi gör löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Jan Abrahamsson, 010-4494067. Du kan också kontakta Niklas Koch som har stor erfarenhet av både Bodar och Ställningsmaterial, 010-4486652.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 juni

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.