Krossmaskinist Bergmaterial - Jönköping

Krossmaskinist Bergmaterial - Jönköping

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB
Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 310 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.

Vi söker kommunikativ och lösningsorienterad Krossmaskinist till Jönköping

För dig som Krossmaskinist erbjuds ett varierat arbete med stor frihet under eget ansvar. Du kommer ingå i ett litet sammansvetsat och professionellt produktionsteam. Arbetsplatsen är på vår anläggning i Källarp.

Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med ditt team sköter produktionen på anläggningen. Ni hjälps åt att förbereda och genomföra reparationsarbeten av krossanläggning och maskiner vid både oplanerade stopp och planerad service. Tillsammans sköter ni planering och har regelbunden uppföljning och genomgång av produktionsprocess och statistik.
Vi har en varierande produktion där arbetstiden kräver en viss flexibilitet med tidiga morgnar och sena kvällar

Du är utåtriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande!

Vi tror att du som söker är utåtriktad och har lätt för att kommunicera då det är mycket kontakter med leverantörer och kollegor. Du är engagerad och försöker alltid hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll. Du arbetar självständigt, tar ett stort eget ansvar och ser ordning och reda som en självklarhet.

Du har också:
  • Svets samt reparations kunskap
  • B-körkort.
  • Heta arbeten
Ansök senast 30 September eller varför inte redan idag!

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Mikael Rolfson tfn 010-448 38 79.

Välkommen till Skanska!
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren