Säljare Skånemejerier – distrikt Småland

Säljare Skånemejerier – distrikt Småland

Skånemejerier - en ledande leverantör inom mejeriprodukter söker nu en Säljare inom kategori ost. Tjänsten innebär att utveckla och bearbeta kunder inom dagligvaruhandeln i distrikt; Jönköping, , Skövde, Oskarshamn och Värnamo. Skånemejerier är idag en mycket väletablerad leverantör inom kategori ost. Säljarbetet är inom kategorierna delikatessostar och ”ost i mat” med varumärken Président och Galbani, samt inom hårdost under varumärken Allerum och Skånemejerier

Om tjänsten och dina arbetsuppgifter
 • Utveckla och stärka vår etablerade och starka position inom distriktet som är väl upparbetat sedan tidigare.
 • Löpande bearbeta butiker på distriktet enligt våra strategier och planer.
 • Säkerställa lönsamheten och tillväxten inom distriktet.
 • Säkerställa sortimentet i butikerna, samt presentera och sälja in kampanjer och nyheter i butikerna.
 • Identifiera och skapa exponeringsmöjligheter inom kategorin ost.
 • Utveckla kreativa lösningar i butikerna för att skapa lönsamhet för såväl butiken som Skånemejerier.
 • Du får en utbildning och löpande backup av Skånemejerier, samt stöd från kollegor och säljcoaching från Försäljningschef.
Distriktet:
Distriktet utgår från Jönköping och sträcker sig runt Skövde, Oskarshamn och Värnamo. Vi vill gärna att du bor inom region Jönköping.

Teamet:
Du ingår i ett det team som ansvarar för kategori ost. Kategori ost består av ett team om 15 säljare och du blir en av 35 säljare i Sverige inom både kategori mejeri och ost. Du rapporterar direkt till Försäljningschef som utgår från region syd.

För oss är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du är en lagspelare som gärna delar med dig till teamet för att skapa förutsättningar till vår gemensamma utveckling och framgång.

VAD ERBJUDER SKÅNEMEJERIER DIG

 • En mycket attraktiv säljroll där du bearbetar DVH / dagligvaruhandeln.
 • Ett väletablerat distrikt med goda förutsättningar att lyckas.
 • En portfölj med Skånemejeriers och Lactalis starka varumärken inom ost, såsom Président, Galbani, Allerum och Skånemejerier.
 • En heltids tillsvidareanställning med fast månadslön samt tjänstebil.
 • Möjligheten att arbeta och utvecklas i en dynamisk miljö med motiverade kollegor.
 • En sund och inkluderande företagskultur med hållbarhet i fokus.
 • Ledorden Ambition, Engagemang och Med enkelhet - värderingar som guidar dig och dina kollegor i det dagliga arbetet.
OM DIG

Erfarenheter & Kunskaper

Som Säljare och ansvarig för Skånemejeriers kunder inom distriktet, ser vi att du har tidigare säljerfarenhet och vana av att själv planera dina dagar och jobba mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du gärna har säljerfarenhet inom / gentemot service- eller dagligvaruhandeln.

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med inriktning inom ekonomi- och/eller inom marknadsföring, samt goda kunskaper i Officepaketet och vana av att arbeta i affärssystem. Tjänsten kräver körkort samt att du har möjlighet och vilja att resa i arbetet, därför ser vi gärna att du har tidigare vana från arbete som inneburit resor och uppsökande kundmöten.

Personliga Egenskaper

Som Säljare gentemot dagligvaruhandeln önskar vi att du har en god förmåga att bygga affärsmässiga och långsiktiga relationer med kunderna på distriktet. Du har en stark samarbetsvilja och är en god lagspelare internt. Både kunder och kollegor upplever dig engagerad och ambitiös.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen, ser vi att du är tävlingsinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta i ett högt tempo, vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en förmåga att planera och följa upp dina arbetsdagar.

Som person är du inspirerande, kommunikativ och har en självklar känsla för service, samtidigt som du är lyhörd för din kunds tid och behov. Vidare värdesätter vi starkt din initiativrikedom tillsammans med viljan att lösa olika situationer.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer genomförs av Kajsa under vecka 32-34. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan med CV och uppskattar om du tar dig tid att svara på ansökningsfrågorna. Varmt välkommen!

Om skånemejerier

Skånemejerier är ett företag med hjärtat i det skånska jordbrukslandskapet, den närproducerade mjölken och vår sedan mer än 50 år välkända kvalitetsstämpel Skånemejerier. Vi är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige och en pigg och hungrig utmanare på den nationella marknaden. Skånemejeriers ostförädling; lagring, bitning, rivning, skivning och förpackning av ost sker i Kristianstad.

Skånemejerier grundades 1964 och har idag över 700 medarbetare, samt en årlig omsättning på 4 miljarder koronor.

Skånemejerier ägs sedan 2012 av den internationella mejerikoncernen Lactalis Group, som är världens störta mejeribolag. En viktig del av koncernens strategi är regionspecifika sortiment med förankring i olika länders mattraditioner.

Skånemejerier Försäljning AB, läs mer här: Skånemejerier (skanemejerier.se), Sortiment - Skånemejerier (skanemejerier.se), Sortiment - Skånemejerier (skanemejerier.se), Startsida - Président (presidentost.se), Herrgård, Präst, Grevé eller Svecia Allerum Ost

Sökord: Säljare, Säljtjänst, försäljning, DVH, FMCG, Dagligvaruhandeln, servicehandeln, utesäljare, fältsäljare, Distriktsäljare, Skånemejerier, Jönköping, Värnamo, Salesonly
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.