Säljare - sjöborgs maskin

Säljare - sjöborgs maskin

Gillar du arbetsdagar där du får jobba med människor och teknik?
Vill du vara experten som hjälper till med svaren?
Har du en superkraft inom produktion/CNC?
Då är det dig vi söker!


Vi satsar på att bli en av Sveriges starkaste samt ledande märke och söker DIG i rollen som säljare!

Sjöborgs maskin erbjuder dig som säljare en stark produktportfölj och ett starkt varumärke med svensketablerad kundservice och lagerlokaler. Som säljare för Sjöborgs arbetar du med att etablera yrkesmässig, hållbara och långsiktiga relationer för att öka våra marknadsandelar. Vi söker nu en säljare som vill jobba med nya och befintliga kunder. Beroende på vart du bor kan din utgångspunkt vara i Jönköping, Värnamo eller Gnosjö då mestadels av dina kunder kommer att finnas i Jönköpings län + GGVV-regionen med omnejd.

Rollen:

I rollen kommer fokus ligga på att finna nya affärsmöjligheter där du får ansvar för att driva och utveckla affärerna. Du planerar, genomför och följer upp kundbesök, kundaktiviteter och kundevent, självklart med stöd och stötting av kollegor! Kunderna du besöker kommer vara produktionstekniker, operatörer och inköpare. Du behöver kunna se möjligheter och erbjuda verktygslösningar för att möta våra kunders behov samt bistå med en teknisk support. Du blir en viktig representant och ambassadör för oss samt en viktig kugge i vårt företag för att nå våra framtida mål.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort driv, teknisk förståelse av skärande bearbetning och tycker det är kul att affärer. Du ska ha erfarenhet och känsla för tillverkande industri, förstå deras behov och efterfrågan. Du har en mycket god teknisk förståelse som gör att du kan analysera och bemöta/åtgärda kunders behov med effektiva lösningar. Van att jobba tillsammans med befattningshavare på flera olika nivåer hos respektive kund och du trivs med att resa i jobbet. För att lyckas tror vi att du behöver vara orädd och ha drivet att öppna nya möjligheter och har en god initiativförmåga samt är självgående.

Varför Sjöborgs?

Hos Sjöborgs blir du en viktig kugge i ett gäng som alla brinner för samma saker, kundfokus och skärande bearbetning. Vi värdesätter det fria ansvaret och teamkänslan lika högt. Vill du vara med och forma Sjöborgs framtid, samt bidra till att vi även fortsättningsvis har väldigt roligt på jobbet?

Tveka inte att söka jobbet!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Jönköping, Värnamo, GGVV.

OMFATTNING: Heltid.

LÖN: Absolut!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Sjöborgs Maskin med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Alfred Segerfridh, 070-91 67 616. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1951 har Sjöborgs Maskin framgångsrikt levererat högkvalitativa verktyg till svensk industri. Sjöborgs levererar verktyg och tjänster för skärande bearbetning och därtill kringutrustning i huvudsakligen till svensk verkstadsindustri. Vi på Sjöborgs Maskin jobbar kontinuerligt med att tillmötesgå, och föregå, verkstadsindustrins allt högre ställda krav på noggrannhet, kvalitet och precision. Vi har ett stort produktsortiment samt stor produktkännedom där vi är stolta över att vi kan möta och uppfyller kunds krav och vi tummar på inte kundfokuset/svarstiderna, vi har förändrat en hel del de senaste åren, bytt affärssystem, byggt ny webshop, renoverat lokaler. Samtidigt så finns det förändringar vi aktivt valt att inte göra, vi har inte dragit ner på vårt lager, vi har inte flyttat vår kundservice till Polen. Utan våra kunder kan förvänta sig rätt leveranser, i rätt tid. Sen sommaren 2019 är Sjöborgs Maskin en del av Stenbergsgruppen.