Ateljéarbetare / Folieläggare

Ateljéarbetare / Folieläggare

Ateljéarbetare /
Folieläggare


Vi söker dig, kille eller tjej, som är händig och gärna har praktisk erfarenhet av att lägga folie på olika typer av material. Du känner dig hemma i en ateljé och har viss kunskap om de verktyg som används, exempelvis printer och plotter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av produktion och att du sätter stor vikt vid kvalitet & noggrannhet i ditt arbete. Du kommer primärt att jobba med två andra medarbetare i ateljén varpå goda färdigheter i kommunikation och samarbetsförmåga är av stor vikt för att du ska lyckas i ditt arbete.

Din ansökan vill vi ha via mail så snart som möjligt, dock senast 10 Maj. Märk ansökan Ateljéarbetare / Folieläggare. För ansökan eller eventuella frågor kring tjänsten kontakta vår produktionsledare Jan Bjurhager på jan.bjurhager@signtronic.se tel
0704 82 56 12
Mer info
Kontaktperson Jan Bjurhager
Telefon 0704825612
Email Mejla Jan Bjurhager
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.signtronic.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Signtronic Produktion AB
är ett tillverkande företag i skyltbranschen med 30 anställda. Vi har produktion i Jönköping och Årjäng samt kontor i Norge. Vi tillverkar de flesta typer av skyltar, främst inom LED- området, med kunder som Coop, Netto och Scania.