Svetsare / plåtslagare / skyltmakare

Svetsare / plåtslagare / skyltmakare

Som skyltmakare i vår fabrik kommer du att primärt arbeta med svetsning och plåtbearbetning för framställning av ljusskyltar och kräver därför att du har kunskaper och eller erfarenhet av liknande jobb. Företaget tillverkar ljusskyltar och levererar till kunder över hela världen.

Vi söker dig som kan svetsa MIG obehindrat och som dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar samt ha vana att hantera tryckluftsdrivna och eldrivna handmaskiner.

Svetslicens samt Truck- och traverskort är meriterande, ange därför i din ansökan om du har sådan utbildning och erfarenhet.

Viktigt är att du är kvalitetsmedveten, driven och har ett högt säkerhetstänk. Trivs du som bäst när det är ordning och reda runt omkring dig kommer detta passa utmärkt för dig. Vi ser även att du är positiv, initiativtagande och kan jobba i både grupp och enskilt.

Du är en lagspelare och tar ansvar för att uppgiften blir utförd i tid och med kvalitet. Du är hjälpsam och tillför gruppen en positiv attityd och bidrar gärna med din kunskap till andra. Som person är du händig, engagerad i ditt arbete och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett mindre svetsprov i samband med intervjun. Eftersom vi på Signtronic vill verka för en jämnare könsfördelning så ser vi mer än gärna att tjejer söker!

Trivsel och god hälsa är en viktig förutsättning för att kunna göra ett bra arbete. Vi är anslutna till företagshälsovården och erbjuder alla våra anställda bra arbetsvillkor och ett årligt friskvårdsbidrag.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och arbetstider måndag - torsdag 06.30 - 16.00 samt fredagar 06.30 - 12.45.

Urval sker löpande och är du intresserad av tjänsten sök då redan idag, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Bjurhager 036-330 08 07 alt. mail jan.bjurhager@signtronic.se

Välkommen att maila din ansökan senast den 31:a augusti.
Mer info
Kontaktperson Jan Bjurhager
Telefon 036-330 08 07
Email Mejla Jan Bjurhager
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.signtronic.se
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Signtronic är en av branschens ledande leverantörer av belysta fasad- och inomhuskyltar, varumärkesstrategier och försäljning av dekorprodukter. Vi arbetar med att förmedla våra kunders varumärken på ett innovativt, kundanpassat vis med fokus på kvalitet. Med lång erfarenhet tillsammans med goda kund- och leverantörskontakter inom området gör att vi kan erbjuda hög kvalitet, kreativitet och ett stort engagemang.