Resemontör till Signolux AB

Resemontör till Signolux AB

Är du intresserad av en ny utmaning där din vardag fylls med varierade uppdrag och en stor portion av förtroende? Har du erfarenhet som montör och drivs du av att lösa problem och att hjälpa andra?
Sök då tjänsten som resemontör redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som montör på Signolux får du chansen att se stora delar av Sverige. Ditt arbete kommer att bestå av montering samt service av alla former av skyltar, viss legomontering kan även förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har en känsla för kvalitet och som inte ger upp förens vad du än monterar fungerar.

Ditt jobb som resande montör innebär arbete ute på uppdrag där du demonterar, monterar, utför service och är Signolux ansikte utåt till kunderna. I tjänsten inkluderas en hel del resor/övernattningar varför du som söker inte bör ha något emot att resa/övernatta i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som jobbar/jobbat som montör/hantverkare.
Har du elkunskaper eller elutbildning så är det meriterande men inget krav. Du ska gilla att jobba i lag och utföra ett bra arbete tillsammans med dina kollegor.

Vi söker dig som är:
  • Ansvarstagande
  • Plikttrogen
  • Punktlig
  • Social
  • Noggrann
  • Praktiskt lagd och praktisk erfarenhet
  • Initiativrik
  • Lösningsorienterad
  • Svenska i tal och skrift
Körkort är ett krav.

Lön och anställningsvillkor

Enligt avtal.

Anställningen omfattar Heltid.

Tjänsten innefattar resor på veckobasis.

Vid frågor om tjänsten Andreas Jonsson 0708-960 118 eller andreas@signolux.se Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, därför önskar vi din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Andreas Jonsson
Telefon 0708960118
Email Mejla Andreas Jonsson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.signolux.se
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt företag

Välkommen till Signolux – vi är
skylttillverkaren som erbjuder en service utöver det vanliga. All vår kompetens och hantverk är samlad under samma tak med egen produktionsfabrik i Jönköping.

Med kundens behov i fokus är vi nytänkande i vår produktion och skapar alltid innovativa och smarta lösningar. Vår styrka är vår erfarenhet och vår unika kunskap om skylttillverkning. Vi sätter en ära i att vara engagerade, att erbjuda en service utöver det vanliga samt att aldrig göra avkall på kvalitet.

Många skylttillverkare erbjuder skyltar men få kan erbjuda en svensktillverkad och genomtänkt helhetslösning. Vi på Signolux erbjuder våra kunder en helhetslösning från ide till monterat på plats.