Testledare till Sigma IT Jönköping

Testledare till Sigma IT Jönköping

Vi på Sigma IT söker nu en testledare / Test Lead som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Skicka in din ansökan idag!

Hur ser rollen ut?

Vi söker kunniga testledare till flera olika branscher, och därför utökar vi nu får konsultgrupp. Du planerar testarbetet och skriver testplaner, prioriterar, resurssäkrar testuppdraget samt följer upp och förbättrar testprocessen. Dessutom koordinerar du testarbetet samt sköter teamuppföljning. Kompetensutveckling är en viktig del av rollen. Detta innebär att du får möjlighet att gå kurser, ta relevanta certifikat samt att, om du vill, ta stort ansvar för utvecklingen i test-teamen. Kanske har du ett specialistområde som du vill föreläsa om?

We love what we do and we get it done

Din bakgrund

Du har vana av att leda och ansvara för större eller mindre testprojekt. Agila metoder är vardagsmat och kanske är du också Scrum Master. Du brinner för att jobba med teststrategi, testrapportering, testdokumentation och planering.

Det är meriterande om du har:
  • Relevanta certifieringar såsom ISTQB Foundation och ISTQB Advanced Test Manager (men du vet också att testkompetens innebär mycket mer än vad som ryms i dessa certifieringar)
  • Programmeringskunskap, till exempel i Python eller Java
Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Fhager på ida.fhager@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

EXPECT A BETTER TOMORROW
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmaitc.se/karriar
Sista ansökningsdag 10 okt 2019 (23 dagar kvar)