Projektledare till Sigma IT Consulting Jönköping

Projektledare till Sigma IT Consulting Jönköping

Sigma IT söker nu dig som vill fortsätta din karriär hos oss som Projektledare. Med mycket passion vill du driva projekt inom verksamhet- och IT-området. Du blir en del av vårt team med branschens vassaste specialister.

Välkommen med din ansökan idag!

Hur ser rollen ut?

Som konsult hos oss kommer du att ges stort ansvar och möjligheter. Du ansvarar för ett eller flera projekt, delprojekt eller program. Du kan även komma att arbeta med utredningar, analyser och förstudier. Erfarenhets - och kunskapsutbyte ser du som ett självklart led i din och dina kollegors utveckling. Du är konsult- och affärsmässig genom att du visar kunden stort engagemang och är lyhörd inför deras önskemål.

WE LOVE WHAT WE DO AND WE GET IT DONE!

Din bakgrund

Vi söker efter rätt person i första hand, snarare än en lång lista på erfarenheter men det är ett plus om du har;
  • Erfarenhet av någon projektmetodik.
  • Vana att planera arbetet, prioriterar, säkra resurser för uppdraget, analyserar kraven samt följer upp och förbättrar processen.
  • Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.
  • Meriterande är om du har certifiering, kunskap inom agila metoder. Är du SCRUM master är det ett plus
  • Konsultuppdragen finns oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.
Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Fhager på ida.fhager@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

EXPECT A BETTER TOMORROW
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sigma IT
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)