Vi söker brandtekniker till vårt framgångsrika kontor i Jönköping

Vi söker brandtekniker till vårt framgångsrika kontor i Jönköping

Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90% av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet?

Är det då inte viktigt att brandlarmet fungerar om olyckan skulle vara framme? Att du ska känna dig trygg och att endast behöriga ska komma in? Är det inte också viktigt att den byggnaden du befinner dig i gör så lite avtryck på miljön som möjligt.

Detta är vad vårt team jobbar dagligen med, att göra fastigheter och vår omvärld mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster.

Vi söker nu med nyfikenhet och spänning en kollega som vill bli en del av vårt team i Jönköping och göra skillnad på riktigt!

I rollen som servicetekniker hos oss jobbar du ute hos våra kunder med driftsättning och felsökning av både befintliga och nya anläggningar med Jönköping med omnejd som arbetsplats.

Främst kommer du att arbeta med brandlarm men det finns även möjlighet att utvecklas inom inbrottslarm, passerkontroll, släcksystem och CCTV. Dina dagar är varierande där du ena dagen driftsätter en anläggning och pratar med kunden om hur den bästa lösningen kan se ut för att uppdatera systemet med nya tekniska lösningar. Medan andra dagar felsöker du och med din kompetens löser problemet för kunden.

Som servicetekniker jobbar du ofta självständigt ute hos våra kunder men du behöver aldrig känna dig ensam, dina kollegor finns ett samtal bort om du behöver deras hjälp och stöttning. Vi ger dig en ordentlig introduktion där din närmaste ledare tillsammans med dig tar fram en utvecklingsplan så att du får rätt förutsättningar att tillsammans med teamet blir en viktig del i framgången för Jönköpingskontoret. På kontoret händer det mycket och vår filosofi är att vi firar våra framgångar och mål med gemensamma aktiviteter som en given del i vardagen.

För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakt och att skapa relationer. Du känner ett genuint intresse för att leverera god service och att hjälpa kunderna utvecklas inom den senaste tekniken/tjänsterna. Förmåga att planera och prioritera är viktigt utifrån att tempot kan vara högt, din närmsta ledare kommer vara till god hjälp där och stötta dig. Du värdesätter samarbetet i teamet och tar ägarskap över din vardag och uppdrag.

Du gillar teknik och får gärna ha en bakgrund inom teleteknik/el med några års erfarenhet. Erfarenhet av att jobba med teknik inom brand är meriterande. Goda IT/datakunskaper, kunskaper i konfigurering och/eller erfarenhet från arbete med nätverk är önskvärt. Har du kompetens inom säkerhet (inbrott, passer, CCTV, m.m.) välkomnas det också.

Körkort behövs i tjänsten, likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt innehar svenskt medborgarskap. Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.

Vad erbjuder vi?

På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. Du får vara med i ett företag som är ledande inom fastighetsteknik och skapar framtiden.

På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Flexibiliteten ger våra medarbetare möjlighet att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, aktieprogram, tjänstebil m.fl.

/ Christian med team

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #We create enviroments that care

Om Siemens

Tillsammans är vi ca 350 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb och senast den 16 mars 2020. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Christian Mathisen på 0708-683218 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Micaela Wessén på +46 (0) 70-728 1383.

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (27 dagar kvar)