Servicechef / Service Manager

Servicechef / Service Manager

Arbetsuppgifter
Som Service Manager Jönköping - har du ett övergripande ansvar för serviceverksamheten inom region Jönköping. Du kommer operativt att stödja, planera och följa upp serviceverksamheten, men även ansvara för verksamhetsutveckling inom avdelningen tekniskt, organisatoriskt och ekonomiskt.

Du kommer till exempel att:
  • Upprätta och följa upp nyckeltal och andra målplaner för verksamheten.
  • Ingå i den nationella After Sales ledningen.
  • Samarbeta tätt med Säljchefen för regionen samt med de nationella supportfunktionerna.
  • Ansvara för resurs- och kompetensutveckling av tilldelad personal inom regionen.
  • Personalansvar för 6 personer.
  • Bidra till utvecklingen av den samordnade verksamheten inom Sharp Business Systems Sverige AB.

Vi erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag med stark expansion inom regionen. De som jobbar inom Sharp är ett jordnära gäng med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap och delaktighet.

Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har minst fem års erfarenhet av att leda en serviceorganisation inom konsultation, installation, driftsättning och underhållteknisk service och har förmågan att kunna anpassa ditt ledarskap efter rådande situation och behov.
Om du har operativ erfarenhet från Print- eller IT branschen är det mycket meriterande. Det är även meriterande om även har serviceekonomisk erfarenhet och är van vid att samverka med säljare och hantera olika kundfrågor och driftmöten.

Personliga egenskaper
Du är troligtvis en person med ett eget driv som arbetar strukturerat med medarbetare och kunden i fokus. Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap samt van vid att driva och vara närvarande som chef. Framgångsfaktorer i ledarskapet är ditt bemötande och du skapar engagemang genom ditt sätt att kommunicera. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Vidare trivs du troligtvis med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt, urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.eu
Sista ansökningsdag 24 dec 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.