Elektriker till Sesol AB

Elektriker till Sesol AB

Om Sesol AB

Sesol är en trygg partner för den som ska investera i en solcellsanläggning eller elbilsladdare. Solceller och elbilar är starkt växande branscher som är tätt sammankopplad med utvecklingen av batterier, energistyrning av fastigheter, byggnation av storskaliga solcellsparker och utbyggnaden av elbilsladdare. Dessa områden är något som vi på Sesol arbetar med dagligen. Sesol är en helhetsleverantör med egen behörig personal och vi består bland annat av montörer, elektriker, projektledare, energiingenjörer och säljare. Huvudkontoret ligger i centrala Jönköping.

Som elektriker på Sesol utbildas du inom solceller och ny teknik inom energi. Utbildningarna består av allt ifrån avancerad programmering av olika växelriktare, laddboxar och IMD-system. Vi på Sesol strävar alltid efter att ligga i framkant, vi har därför höga ambitioner och är måna om att våra elektriker besitter den absolut högsta spetskompetensen i branschen.

Arbetsbeskrivning:

Som Elektriker på Sesol kommer du vara en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Som en del i ett team av elektriker är ni företagets ansikte utåt när ni driftsätter och installerar anläggningar ute hos kund. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i området men resor till andra regioner förekommer. Du kan komma att arbeta både inomhus och utomhus. Det är ett varierande arbete med många moment och består av bland annat:
  • El-installationer ute hos kund.
  • Driftsätta och mäta in solcellsanläggningar allt ifrån 7-lOOOkW i olika kundsegment.
  • Installation samt driftsättning av laddstationer.
  • Ombyggnation och installation av ställverk och elcentraler.
  • Planering och beställning av material.
  • Överlämning samt kundgenomgång av solcellsanläggningar och ladd-lösningar
Du erbjuds vid start relevant utbildning för att lyckas bra som elektriker hos oss. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade moment.

Profil:

Du kommer arbeta tätt med projektledare, arbetschef och våra montageteam därför lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att jobba hårt och noggrant och kan göra snygga installationer. Det är också viktigt att du är bra på att kommunicera med kunder och kan vara pedagogisk då du kommer gå igenom samtliga av dina installationer med kunder på plats.

Vad innebär det att arbeta som elektriker hos Sesol?
  • Mycket frihet under ansvar
  • Goda möjligheter till utveckling
  • Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
  • Goda förmåner och arbetsvillkor
För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm, 0734-141684 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se