Teamchef Serviceresor Jönköping

Teamchef Serviceresor Jönköping

Vill du verka i en framtidsbransch som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling? Vill du ha ett viktigt och fartfyllt arbete mitt i händelsernas centrum? Till Keolis Serviceresor i Jönköping söker vi nu dig som vill coacha, motivera och leda Keolis viktigaste resurs - förarna. Här finns en utmanande och spännande roll med härliga kollegor.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Som teamchef spelar du en nyckelroll i att säkerställa att Keolis värderingar följs och att de strategiska målen uppfylls. Du har personalansvar för din egen grupp av färdtjänstförare och ser till att trafiken rullar ut varje dag på ett tryggt och säkert sett. Det innebär att du kommer att ansvara för att motivera, följa upp samt utveckla din förargrupp. Du kommer även boka in fordon för reparation och kontroller. Teamchefen ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till depåchef. Vi erbjuder en visstidsanställning på heltid fram till den 31 augusti 2020.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Följa upp, motivera och inspirera dina förare genom att finnas tillgänglig i förarmiljö, till exempel i paus- och rastlokalerna.
 • Utbilda och coacha förarna kring praktiska frågeställningar och vissa handhavandefrågor gällande bilarna.
 • Boka in bilar på verkstäder samt kontrollbesiktningar.
 • Genomföra medarbetarsamtal.
 • Introducera och följa upp nyanställda.
 • Ansvara för information till sina medarbetare i bland annat personal- och ledningsfrågor.
 • Coacha medarbetaren i det dagliga arbetet och följa upp händelser, sjukfrånvaro med mera.
Det här behöver du ha
 • Att vara teamchef är utmanande och utvecklande. För att lyckas behöver du vara en god lagspelare och samtidigt vara självständig i din roll som ledare.
 • Du behöver ha tidigare erfarenheter från en arbetsledande roll där frågor såsom personalledning, arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete har ingått.
 • För att förstå vårt uppdrag ser vi att du har erfarenhet av kundservice och goda kunskaper om vår verksamhet eller liknande verksamheter.
 • Som teoretisk grund har du lägst en gymnasieutbildning.
Då denna tjänst innebär många olika kontakter behöver du som person ha god förmåga att skapa relationer, ett coachande förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga. För att uppnå ett gott resultat behöver du kunna se din roll som en del av Keolis som helhet, vara lösningsinriktad och kunna prioritera och komma till beslut - även under tidspress.
  Det här får du från oss

  Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

  Så här ansöker du

  Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev.

  Har du frågor är du välkommen att kontakta

  Depåchef Susanna Ahl på mail: susanna.ahl@keolis.se

  Facklig representant för Unionen är Boro Doncev på telefon: 036-301701.
  Mer info
  Område Jönköping stad
  Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
  Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
  Hemsida http://www.keolis.se
  Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)