Visionär platschef sökes till expansiv byggkoncern med nytänkande i fokus

Visionär platschef sökes till expansiv byggkoncern med nytänkande i fokus

Vi söker nu för kunds räkning en Platschef i Jönköping inom byggsektorn. Serneke är i en expansiv fas med flera innovativa byggprojekt på gång runt om i landet.
Därmed vill man hitta fler medarbetare som vill vara med på denna häftiga resa där möjligheten finns att både utveckla och utvecklas!

Om kundföretaget

Serneke är en nytänkande byggkoncern med stark strävan att tillhöra och tillföra något nytt. För kunderna, samhället och nästa generation. Serneke levererar heltäckande tjänster inom entreprenad- och fastighetsutveckling med målet att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Fokus ligger på större och mer utmanande projekt där Sernekes konkurrensfördelar gör störst skillnad.
Bolaget grundades i Göteborg 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild är en av flera förklaringar till framgångarna.

Dina arbetsuppgifter

Platschefen har en viktig och central roll med övergripande ansvar för varje tilldelat projekts genomförande, från projektledning till överlämnande.
I ett tätt samarbete med arbetschefen, projektledare/ entreprenadingenjör, inköps- och kalkylavdelningen driver du målmedvetet projekten i enlighet med Sernekes riktlinjer.

Platschefen har det yttersta ansvaret för arbetsplatsens planering, organisation och genomförande. Detta innefattar ekonomi, produktion, kvalitet, miljö och arbetsmiljö i varje tilldelat projekt.

Din profil

Du som söker tjänsten ska inneha en ingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
För att lyckas i rollen som platschef ser vi att du har arbetat inom byggproduktion, känner dig trygg i din yrkesroll som platschef och vill utvecklas vidare. Tjänsten kräver att du har arbetat i produktion antingen som arbetsledare och/eller platschef med relevant arbetslivserfarenhet och körkort.

Engagemang, lösningsfokus och noggrannhet är ord som beskriver dig. Då arbetet innebär kontakter med kunder, kollegor, underentreprenörer och många övriga aktörer är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga och trivs i mötet med andra människor.

Om kunden

Som platschef på Serneke i Jönköping kommer du arbeta med ett engagerat gäng som uppskattar nya idéer och framåtanda. Du kommer även kunna utgå från ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt. Serneke präglas av enkelhet och nytänkande där det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer.
Förmåner som tillkommer med tjänsten är även tjänstebil, friskvårdsbidrag, förmånligt aktieprogram och ha möjlighet att påverka sin arbetstid under ansvar.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Du ansöker på onepartnergroup.se. För eventuella frågor, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult: Johan Nyberg, johan.nyberg@onepartnergroup.se, 036- 550 16 97 alt Marcus Rosenblom, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se, 036-440 90 11
Mer info
Kontaktperson Johan Nyberg
Telefon 036-550 16 97
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 12 aug 2019 (108 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se