Servicetekniker med placering Jönköping.

Servicetekniker med placering Jönköping.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker nu flera självgående tekniker som kan lösa det mesta inom service. Arbetsuppgifterna består av installation, servicearbeten samt förebyggande underhåll av våra produkter som finns ute hos våra kunder.
Vi söker tekniker med lite olika inriktningar då vi har en bred produktportfölj.

Dels tekniker med en bra kunskap inom data/IT som främst ska arbeta med våra produkter inom vårt industrisegment, tex. vägning, IT-system, etikettering och märkning.

Vi söker även dig som främst kommer arbeta med våra produkter inom bilvågssortimenet och vägningsutrustning. Gärna med en bakgrund som verkstadsmekaniker eller service inom industrin med en bredd i din kunskap inom mekanik och teknik, samt har en grundförståelse för data och nätverk.

Du utgår från vårt kontor i Jönköping och har tillgång till servicebil och har en tät kontakt med dina övriga kollegor som befinner sig i övriga Sverige. Din ordinarie arbetsplats kommer vara ute på fältet runt om inom regionen. Tjänsten är förenad med resor och övernattningar.

För att passa in i vårt gäng av engagerade och serviceinriktade medarbetare, skall du vara utåtriktad och ha lätt att få kontakt med människor. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt och därför är social kompetens viktigt. Du är driven och engagerad i ditt arbete såväl enskilt som i team. Du är händig och praktiskt lagd, noggrann och beredd på att ge kunden det lilla extra.

Arbetslivserfarenhet (beroende på inriktning)
Servicetekniker, IT-Tekniker, elektronik, mekanik, 2-4 års erfarenhet (Meriterande)

Utbildning
Gymnasial utbildning inom
Teknik och teknisk industri (Meriterande)

Kompetenser (beroende på inriktning)
Servicearbete, elektronik (Meriterande), Servrar, installation och underhåll (Meriterande), Elteknik (Meriterande),
Elektronikmontering (Meriterande)

Språk
Svenska (Krav), Engelska (Meriterande), Danska
(Meriterande)

Körkort
B

Varaktighet:
Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Arbetstid:
Heltid

Kontaktpersoner:
Magnus Nolberger 040-40 50 00
Thomas Movin 040-40 50 00

Ansökan
Vi tillämpar löpande rekrytering, så sänd in din ansökan/intresseanmälan med meritförteckning till service@scanvaegt.se. Märk ansökningen med "Tekniker Jönköping".

Sökord: Scanvaegt AB
Mer info
Kontaktperson Kundservice BlocketJobbochStepStone
Telefon 0200-111333
Email Mejla Kundservice BlocketJobbochStepStone
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scanvaegt Systems är Skandinaviens största vågleverantör med mycket brett och högkvalitativt sortiment av utrustning inom vägning, IT system, etikettering, märkning och produktkontroll.
Scanvaegt Systems ligger i frontlinjen när det gäller utveckling, teknik och kvalitet och har en star position på den Svenska marknaden både när det gäller produkter och servicetjänster.
Scanvaegt Systems AB ingår i Scanvaegt koncernen som är ett familjeföretag som grundades 1932 med bolag i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland och Polen, och även med en omfattande exportförsäljning.
I Sverige har vi huvudkontor i Göteborg med regionkontor på flera orter för att kunna ge våra kunder rikstäckande närhet, service och support.