Servicetekniker sökes till Saxe Nordic Plast

Servicetekniker sökes till Saxe Nordic Plast

Saxe Nordic Plast AB är plastbranschens leverantör av formsprutningsmaskiner och kringutrustning. Med sin breda kompetens tar man fram skräddarsydda helhetslösningar efter beställarnas behov och önskemål. Vi söker nu ytterligare en Servicetekniker till vårat kontor i Jönköping för att förstärka teamet!

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos Saxe Nordic Plast kommer du att vara en mycket viktig del i företagets fortsatta framgång.
I ditt arbete kommer du att utföra service, installation och underhåll av främst formsprutningsmaskiner. Arbetet omfattar mekanik, elektronik och hydraulik. Saxe Nordic Plast kunder är belägna över hela Sverige och resor ingår i tjänsten.
Arbetet är självständigt med support från servicechef och kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig med teknisk bakgrund och som har erfarenhet inom ett eller flera av följande områden som el, hydraulik, mekanik.
Kanske har du arbetat som servicetekniker tidigare men känner dig redo för att utvecklas yrkesmässigt och bli en del av ett framgångsrikt företag.
För att kunna göra ett bra jobb i den här rollen har du en mycket serviceinriktad inställning och en förmåga att förstå kundens situation. För att trivas bör du vara en person som har god förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt såväl som i team. Det är även viktigt att du triggas av att lösa problem och är lugn som person.
Att du har goda datakunskaper och behärskar engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas bra i tjänsten. Kan du tyska språket ser vi det som en merit.

Vad kan vi erbjuda dig?
Saxe Nordic Plast erbjuder dig ett stimulerande arbete där du jobbar med frihet under ansvar. Du får största möjliga stöd och utbildning vid start för att framledes kunna arbeta självständigt Provanställning tillämpas och övergår sedan till en tillsvidareanställning för rätt person.

Kontaktuppgifter samt skicka in din ansökan
Välkommen att söka tjänsten via mail: hr@saxe-group.com . SAXE Nordic Plast läser alla inkommande ansökningar. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Tjänsten kan komma att tillsättas efter överenskommelse.
För ytterligare information kontakta Mathias på tel: 070-625 66 38
Mer info
Kontaktperson Mathias
Telefon 070-625 66 38
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.saxe-group.com/sv/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (40 dagar kvar)