Montörer i Jönköping

Montörer i Jönköping

Om tjänsten

Som montör i Save-by-Solars nya team kommer du vara en viktig pusselbit i företagets fortsatta utveckling. Du kommer under ledning av en ledande montör arbeta med alla faser av solcellsinstallation och ges goda möjligheter till fortsatt utveckling.

Kvalifikationer

Vi tror du är en positiv och lösningsorienterad person som gillar att prestera i team. Du har även ett gott tekniskt kunnande inom bygg eller installation och kan med din verktygsvana utföra ett arbete från ritning till färdigställd produkt. Du är kommunikativ i ditt arbete och är inte rädd för att fråga om du är osäker. Du har även förmågan att arbeta strukturerat och kan lägga upp en plan för dagen/veckan/månaden för dig själv. Du trivs med fysiskt arbete och har inga problem med att vara utomhus året runt. Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet inom byggnation och montage.

Du som söker har:
  • B-körkort.
  • Fullständiga gymnasiebetyg.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skriver obehindrat på svenska.
Du erbjuds

Arbetet utgår ifrån Jönköping med start under Q1 efter överenskommelse. Anställningen hos Save-by-Solar är en tillsvidareanställning med 6 månaders tillämpad provanställning. Lön enligt Ö.K.

Ansökan

Vi på B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila: alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

I samarbete med Save-by-Solar söker vi nu montörer i Jönköping, som vill vara med och utveckla deras nya installationsteam med start under Q1 2020. Save By Solar är idag marknadsledande inom solceller för företag och söker ständigt ambitiösa människor som kan bidra till att skapa en mer hållbar framtid. Nu är det dags att växa ytterligare och denna gång i Jönköping.