Kontrolltekniker till Saab i Huskvarna

Kontrolltekniker till Saab i Huskvarna

Dina arbetsuppgifter

Som kontrolltekniker kommer dina huvudarbetsuppgifter att vara inom kontrollverksamheten där man ansvarar för uppmätning och kontroll av detaljer som tillverkats både internt inom Saab likväl som extern. Du kommer även att arbeta med okulär kontroll/bedömning av ytbehandlingar. Till din hjälp har du flertalet olika mätmaskiner och mekaniska mätdon. I gruppens arbetsområde ingår även teknikmetoder inom oförstörande provning. Du kommer också att arbeta med att utveckla och förbättra vår kontrollavdelning tillsammans med kollegorna inom gruppen samt med stödfunktioner. Du blir en del av en engagerad och positiv arbetsgrupp om 7 personer med mångsidiga arbetsuppgifter som ställer krav på ansvar och förmåga att prioritera.

Din profil

För att passa i rollen ser vi att du är en driven och innovativ person med verkstadsteknisk utbildning och 3-5 års erfarenhet inom verkstadsindustrin. Du har erfarenhet från detaljkontroll, mätteknik och maskinbearbetning. Du bör även ha goda kunskaper inom ritningsläsning. Det är meriterande om du arbetat med CMM-mätning men inget krav.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du drivs av att arbeta målorienterat och självständigt. Då du även kommer arbeta mycket tillsammans med din arbetsgrupp trivs du med att samarbeta och har lätt för att kommunicera.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är ett konsultuppdrag initialt fram till 2022-06-31 med chans till förlängning och eventuell anställning på Saab i framtiden. Start är tänkt i början av oktober.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erik Edström, erik.edstrom@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 22 sept 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.