Global patentingenjör till SVP Worldwide

Global patentingenjör till SVP Worldwide

SVP Worldwide söker nu en engagerad IP/patentingenjör för arbete globalt. SVP flyttar stora delar av sin R&D - verksamhet till Sverige och bygger världens största R&D-center för konsumentsymaskiner i Jönköping. Vill du vara en del av härligt gäng och jobba med patentfrågor på global nivå är detta tjänsten för dig! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta globalt och tillhöra Advanced Development avdelningen som ansvarar för kommande funktioner och innovationer, där IP och patent är en viktig del.

Du kommer att arbeta nära R&D, marknad och andra avdelningar och du rapporterar till global R&D chef i Nashville, USA.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierade men kommer bland annat att vara;
  • Äga den internationella IP-portföljen samt ha koll på internationella patent.
  • Säkerställa att den nya produkter passerar en FTO-process
  • Agera bollplank och länk mellan inventors - Innovation Rewiew Commitee - Regulatory
  • Skapa ett bra landskap för kommande patent
  • Patent risk management
  • Driva utveckling inom patentområdet och utbilda berörd personal i frågor som rör IP och patent.
  • Driva utveckling gällande patent-to-product
Detta är en del av arbetsuppgifterna i denna varierade roll.

Din profil

Dig vi letar efter har troligen en B.Sc eller M.Sc i mechanical engineering eller en liknande disciplin och har jobbat ett par som utvecklingsingenjör inom mekanik, mjukvara eller elektronik Har du dessutom arbetat med produkter relaterade till konsumentelektronik ses det som meriterande.

Vidare har du arbetat ett par år med IP och/eller patent och gillar det arbetssättet.

Du kanske sitter på en patentbyrå idag men vill jobba mer långsiktigt och framförallt med symaskiner. Du kommunicerar i tal och skrift flytande på engelska.

Som person är du organiserad, noggrann och drivande. Du har ett stort intresse i IP är vana att jobba med, i och kring patent. Du föredrar att arbeta i en innovativ miljö och vill utveckla och utvecklas. Nyfikenhet, innovation och teknik är ledord för dig och du gillar att zooma in i detaljer.

Låter detta som dig? Tveka inte att skicka in ansökan!

I denna rekrytering samarbetar SVP Worldwide med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande, ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036 - 440 90 11, eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se