Servicetekniker till SAXE Nordic Plast AB i Jönköping

Servicetekniker till SAXE Nordic Plast AB i Jönköping

Saxe Nordic Plast AB är plastbranschens leverantör av formsprutningsmaskiner och kringutrustning. Med sin breda kompetens tar man fram skräddarsydda helhetslösningar efter beställarnas behov och önskemål. Vi söker nu ytterligare en Servicetekniker till vårat kontor i
Jönköping för att förstärka teamet!

Som resande servicetekniker hos


Saxe Nordic Plast kommer du att vara en mycket viktig del i företagets fortsatta framgång.


I ditt arbete kommer du att utföra service, installation och underhåll av främst formsprutningsmaskiner. Arbetet omfattar mekanik, elektronik och hydraulik. Saxe Nordic Plast kunder är belägna över hela Sverige och resor ingår i tjänsten.


Arbetet är självständigt med support från servicechef och kollegor.Vi söker dig med teknisk


bakgrund och som har erfarenhet inom ett eller flera av följande områden som el, hydraulik, mekanik.


Kanske har du arbetat som servicetekniker tidigare men känner dig redo för att utvecklas yrkesmässigt och bli en del av ett framgångstrikt företag.


För att kunna göra ett bra jobb i den här rollen har du en mycket serviceinriktad inställning och en förmåga att förstå kundens situation. För att trivas bör du vara en person som har god förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt såväl som i team. Det är även viktigt att du triggas av att lösa problem och är lugn som person.


Att du har goda datakunskaper och behärskar engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas bra i tjänsten. Kan du tyska språket ser vi det som en merit.

Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.saxe-group.com/sv/
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saxe-group.com/sv/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)