Service Koordinator med teknisk bakgrund

Service Koordinator med teknisk bakgrund

Arbetsbeskrivning:

Som servicekoordinator hos Saxe Nordic Plast kommer du att vara en mycket viktig del i företagets fortsatta framgång.

Arbetet består av kundkontakt, både via mail och telefon.

I ditt arbete kommer du planera serviceuppdrag, både de akuta uppdragen samt den planerade årliga servicen på den utrustningen vi sålt till våra kunder. Arbetet utförs i dialog med servicetekniker internt samt våra leverantörer.

Ditt arbete kommer också innebära ritningsläsning samt beställning av reservdelar för kunds räkning.

Vem är du?

Vi söker Dig som är serviceinriktad,
noggrann och ansvarstagande.

Vi söker dig med teknisk bakgrund med erfarenhet inom servicebranschen.

Kanske har du arbetat som servicetekniker tidigare men känner dig redo för att utvecklas yrkesmässigt och bli en del av ett framgångsrikt företag.

För att kunna göra ett bra jobb i den här rollen har du en mycket serviceinriktad inställning och en förmåga att förstå kundens situation. För att trivas bör du vara en person som har god förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt såväl som i team. Det är även viktigt att du är lugn som person då du kommer ha flera uppdrag samtidigt.

Att du har goda datakunskaper och behärskar engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas bra i tjänsten. Tyska språket ser vi som en stor merit då våra leverantörer föredrar tyska i kommunikation.

Vad kan vi erbjuda dig?

Saxe Nordic Plast erbjuder dig ett stimulerande arbete där du jobbar med frihet under ansvar. Du får största möjliga stöd och utbildning vid start för att framledes kunna arbeta självständigt.

Provanställning tillämpas och övergår sedan till en tillsvidareanställning för rätt person.

Kontaktuppgifter samt
skicka in din ansökan


Välkommen att söka tjänsten via mail: hr@saxe-group.com . SAXE Nordic Plast läser alla inkommande ansökningar. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, efter överenskommelse.
Mer info
Email Mejla SAXE Nordic Plast AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saxe-group.com/sv/
Sista ansökningsdag 26 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saxe Nordic Plast AB är plastbranschens leverantör av formsprutningsmaskiner och kringutrustning. Vi erbjuder även automation till den Svenska och internationella marknaden. Med sin breda kompetens tar man fram skräddarsydda helhetslösningar efter beställarnas behov och önskemål. Vi söker nu en service koordinator till vårat kontor i Jönköping!