Administratör

Administratör

Som administratör kommer du
att vara en mycket viktig del i företagets fortsatta framgång.

Arbetsuppgifterna är varierande och består bl.a. av kund- och leverantörs- kontakt, ordermottagning samt fakturering. Utöver detta kommer du jobba med kund- och leverantörs-reskontra samt löner. Även förberedelse till bokslut. Du kommer ha ett dagligt samarbete med våra partners i Tyskland och Schweiz.

Vem
är du?


Ekonomisk utbildning samt goda kunskaper att jobba i affärssystem. Du bör vara tekniskt intresserad. Du kommer ha "många bollar i luften" så det är viktigt att du är duktig på att planera samt är noggrann och ansvarstagande. För att kunna göra ett bra jobb i den här rollen har du en mycket serviceinriktad och en flexibel inställning.

För att trivas bör du vara en
person som kan arbeta både självständigt såväl som i team. Du skall behärska Tyska och Engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda
dig?


Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete där du jobbar med frihet under ansvar. Du får största möjliga stöd och intern och extern utbildning för att framledes kunna arbeta självständigt.

Kontaktuppgifter
samt skicka in din ansökan


Välkommen att söka tjänsten via mail: hr@saxe-group.com
. SAXE Nordic Plast läser alla inkommande ansökningar. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tjänsten kommer att tillsättas efter överenskommelse.

För ytterligare information
kontakta Mathias på tel: 070-625 66 38

https://www.saxe-group.com/sv/
Mer info
Email Mejla SAXE Nordic Plast AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SAXE Nordic Plast AB är plastbranschens leverantör av formsprutningsmaskiner och kringutrustning. Med sin breda kompetens tar man fram skräddarsydda helhetslösningar efter beställarnas behov och önskemål. Vi söker nu en Administratör till vårat kontor i Jönköping för att förstärka teamet!