CNC-operatör till Saab i Huskvarna

CNC-operatör till Saab i Huskvarna

Är du en CNC-operatör som söker nya utmaningar? Vill du vara en del av Saabs tillväxtresa? Då har vi rollen för dig! Läs mer här.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som CNC-operatör kommer du att vara delaktig i tillverkning av precisionsbearbetande komponenter, främst till flygindustrin och försvarsindustrin. Ditt ansvarsområde är att styra 4/5-axliga CNC-maskiner med styrsystemet Fanuc. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Ditt arbete utförs självständigt men du kommer vara en del av en grupp med erfarna och kunniga medarbetare. Under din introduktion kommer du gå bredvid en erfaren kollega för att förbereda dig för självständigt arbete.

Placeringsort för tjänsten är Huskvarna och arbetet är förlagt på dagtid, skiftgång kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med CNC-maskiner och då gärna 4/5-axliga fräsmaskiner. Har du även erfarenhet av Fanuc styrsystem blir vi extra glada. För att trivas i rollen som CNC-operatör är du en engagerad och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll, både självständigt och i team. Du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.

På Saab är det viktigt med teamwork, därför har du lätt för att kommunicera och trivs med att samarbeta med andra människor. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, strukturerad och har god planeringsförmåga. Du drivs av att arbeta målorienterat och självständigt samtidigt som du är kunnig inom ditt ansvarsområde.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Detta är initialt ett konsultuppdrag på ett halvår med chans till förlängning och anställning på Saab i framtiden. Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivia Cedervall på 036-18 83 03, olivia.cedervall@skill.se alternativt Gentonis Gjikokaj på 036-18 84 03, gentonis.gjikokaj@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.