Säljare - musikinstrument till Yamaha

Säljare - musikinstrument till Yamaha

Säljare - musikinstrument

Vill du arbeta med musikinstrument och försäljning?

I rollen som säljare hos Yamaha kommer du att arbeta med hela vårt breda produktsortiment inom Musical instruments (MI). Yamaha MI säljer musikinstrument till återförsäljare och du kommer att ansvara för att långsiktigt utveckla och stärka relationer med befintliga kunder. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde omgående.

Yamaha MI ansvarar för den nordiska marknaden med huvudkontor i Göteborg samt filialer i Danmark, Norge och Finland. Du kommer ansvara för kunder i Sverige.

Vår försäljningsmodell bygger på konsultativ stödjande försäljning, vilket betyder att det är varierande arbete. Ena stunden kavlar du upp ärmarna för att demonstrera någon av de nya, innovativa produkterna och i nästa stund hjälper du kunden att uppdatera mjukvara eller lägga en beställning. Du kommer även att medverka vid olika marknadsaktiviteter och events, främst inom blåsinstrument.

Du verkar i hela Sverige och har ca 12 resdagar i månaden.

Placering: Gärna i Jönköping, men detta kan diskuteras.

Profil. Vem är du?

Du som söker ska ha ett grundläggande intresse för människor, musik och affärer. Du har intresse av blåsinstrument, vilket ytterligare stärker vårt säljteam. Meriterande är att du har erfarenhet av försäljning. Intresset för att fördjupa din kunskap inom musikinstrument och kundernas affärer är en självklarhet.

Som person är du strukturerad och ordningsam, då du själv planerar din arbetsdag. Du trivs med att hålla en hög kundnärvaro och motiveras av affärsmöjligheter.

Vad erbjuder vi?

Yamaha är marknadsledande inom många segment och är innovativa inom sin marknad. Yamaha står för kvalitet och kunderna förväntar sig det bästa från Yamaha. Du blir en del av det svenska kontoret. Du kommer att möta en unik kombination av kamratskap och självständigt arbete, där du hanterar din egen planering men du är samtidigt en del av ett härligt team. Du får ett stort eget ansvar, med den egna ensemblen av kunder.

Vi har kollektivavtal, hälsovård samt friskvårdsbidrag. Du får också en tjänstebil.

Önskad kompetens och erfarenhet:
  • Branscherfarenhet och ett genuint musikintresse.
  • Ha kunskap inom blåsinstrument.
  • Försäljningserfarenhet är meriterande.
  • God social och kommunikativ förmåga samt bekväm i såväl kontorsmiljö som i musikbutiker.
  • Ett stort driv, ansvarstagande och motiverad av utmaningar.
Ansökan

Vid frågor gällande tjänsten kontaktar du Thomas Sjölin Key Account Manager, 031-893400.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vi ber dig därför att skicka in din ansökan omgående omgående via ansökningsknappen.

Yamaha Music Europe är en del av Yamaha Corporation som idag är ledande tillverkare av musikinstrument, Home Audio (HIFI) samt Pro Audio. Yamaha Corporation grundades 1887 och har sitt säte i Japan medan Yamaha Music Europe har huvudkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har försäljningskontor runt om i Europa varav den nordiska marknaden har sitt huvudkontor i Göteborg. Mer information finner ni på www.yamaha.se

Sökord: Utesäljare, Säljare, Fältsäljare, Area Manager, Area Sales manager, Sales, Field Sales, Account Manager, Konsultent, Regionsäljare, Regionchef
Mer info
Kontaktperson Thomas Sjölin
Telefon 031-893400
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 9 aug (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!