IT Service Specialist till ROL Group

IT Service Specialist till ROL Group

ROL är ett globalt företag som erbjuder en rad produkter och tjänster som möjliggör inspirerande och integrerade miljöer där vi bor, arbetar, handlar och umgås. I vårt erbjudande finns bland annat egenutvecklade mjuk- och hårdvarulösningar för att hantera och analysera olika typer av utrymmen och resurser, på kontor, i detaljhandeln, offentliga miljöer med flera, ergonomiskt optimerade kontorsmöbler samt konceptlösningar för butiker. ROL produkter erbjuds globalt både genom sin egen säljorganisation samt distributörer. 2021 uppgick omsättningen till cirka 2 miljarder kronor och med fler än 900 anställda i 10 länder. Läs gärna mer om oss på rolgroup.com

Vi söker nu en IT Service Specialist till ROL Group i Jönköping. Du kommer att arbeta med koncerngemensam och global IT på ett bolag som går bra, mår bra och satsar.

Tillsammans med Global Head of IT utvecklar och driver ni koncernens IT-miljö.
Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Din vardag:
Rollen som IT Service Specialist är bred och ingen dag kommer att vara den andra lik. Förändringstakten i de projekt som genomförs är snabb och du kommer ha en vardag som blandar strategiskt långsiktiga projekt med dagliga support- och drift ärenden.

ROL Group arbetar med en större IT-aktör som hanterar den dagliga serverdriften samt tillhandahåller servicedesk för IT-support. De är även partner gällande konsultuppdrag i den mån det behövs. I denna roll kommer du även att vara den lokala kontaktytan för kollegor, både i Jönköping och globalt, när det kommer till IT-relaterade frågor.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Nätverk (WAN, LAN, WLAN), infrastruktur och Active Directory
  • Installation och administration av hård- och mjukvara
  • Administration av molnlösningar såsom Azure och O365
  • Paketering och utrullning av applikationer
  • Felsökning/avhjälpning
  • Underhålla och driva IT-miljön framåt gällande Windows server och Citrix som plattform.
  • Underhåll/support av fabriksnära utrustning (IT/OT)
Utöver detta ingår det att arbeta proaktivt kring projekt samt ge bra service till slutanvändare. 

Din profil:
Vi söker dig dig med stort tekniskt intresse, som vill göra ett bra jobb och som vill kombinera praktiskt arbete med spännande projekt. Du har troligen en eftergymnasial utbildning inom IT och några års erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är erfarenhet av manufacturing IT i en global miljö. Du har minst grundläggande kunskaper i nätverkshantering och triggas av spännande problemlösning. 

ROL Group kommer att premiera en vilja, ett driv och en proaktivitet med en förståelse för vikten av bra support och stöd för att kunna vidareutveckla och driva en IT-miljö framåt. Du upplever dig som en strategisk doer och du värdesätter att ta det du startat i mål.

Ditt driv och framåtanda kommer att göra dig framgångsrik i denna roll och en viktig nyckel är att du själv skapar rätt förutsättningar för att lyckas. Är det en period med lite lägre arbetsbelastning - se det som en möjlighet att utveckla, förbättra och lära dig nya saker för att nå ännu längre. 
Du värdesätter ordning och reda. 

Som person är du drivande och noggrann och sätter stor prestige i att det ska bli rätt från början. Du gillar felsökning och gillar att hitta smarta lösningar på problem. Du gillar att arbeta i team men räds inte att ta eget ansvar för att komma vidare. Du är positiv och socialt begåvad och gillar att ta initiativ. Att vara lyhörd är viktigt för att ibland ”läsa mellan raderna”.

Låter detta som du? Tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar ROL Group med OnePartnerGroup var på all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se eller 036-440 90 11

Varmt välkommen med din ansökan!


 
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.rolgroup.com
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se