Projektsäljare till Rockfon, Jönköping

Projektsäljare till Rockfon, Jönköping

Har du ambitioner, framåtanda och erfarenhet av försäljning i byggbranschen? Då är det dig vi söker till vårt professionella och dynamiska säljteam!

Projektsäljare

Distriktet omfattar Jönköping, Skaraborg, Örebro, Linköping, Norrköping och Nyköping. Lämplig bostadsort är Jönköping med omnejd.

Huvuduppgiften är att ansvara för försäljningen av våra undertakssystem till moderna kontor och offentlig miljö. Du kommer att bygga relationer med både nya samt befintliga kunder. Huvudmålgruppen är undertaksentreprenörer och arkitekter, men du kommer även att bearbeta inköpare och beställare. Du kommer att vara en aktiv samarbetspartner för målgrupperna med målsättningen att bli det naturliga valet av undertakslösningar.

"Några saker som gör jobbet på Rockfon både intressant och kul är bl.a. framåtandan i företaget och helt fantastiska kollegor. Som projektsäljare är du med på hela resan i projektet, dvs. från arkitekt / beställare till entreprenören som färdigställer det hela. Jobbet är både stimulerande och personligt utvecklande i och med att den ena dagen inte är den andra lik. Att vi dessutom sitter på marknadens bästa produkter är avslutningsvis ytterligare ett stort plus. Välkommen!"

- Johan Englund, Projektsäljare Syd

Vi erbjuder
  • Möjlighet till personlig utveckling i en internationell koncern på frammarsch
  • Att få arbeta med produkter och lösningar som är ledande på marknaden tillsammans med erfarna kollegor
  • Erfarna kunder / aktörer inom föreskrivande led och entreprenörer
  • Att få vara med och fortsätta bygga marknaden från behov till slutfört projekt inom främst offentlig miljö
  • Marknadsmässig lön och tjänstebil
Din profil
  • Har du tidigare säljerfarenhet mot byggbranschen där du har bearbetat arkitekter och/eller entreprenörer är detta starkt meriterande
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du behärskar MS Office som arbetsverktyg och bör ha arbetat i någon typ av säljsystem
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Urval sker löpande, så känner du igen dig i ovanstående beskrivning så skickar du in din ansökan så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rockfon (ROCKWOOL AB) i Jönköping, ingår i Rockfon Gruppen med huvudkontor i Danmark. Vi har produktion i Holland, Frankrike, Polen och USA. Vi är en av de ledande aktörerna i Europa vad det gäller produktion och marknadsföring av undertakssystem. Rockfon Gruppen ingår i ROCKWOOL International A/S som är världens ledande leverantör av produkter och lösningar baserade på stenull. Koncernen omsatte 2.208 milj. EUR 2015, har över 10.000 medarbetare över hela världen. Koncernen har sitt huvudkontor utanför Köpenhamn, Danmark. Besök vår hemsida för mer information, www.rockfon.se. Sökord: Säljare, Fältsäljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Projektsäljare, Arkitekt, Arkitektur, Föreskrivande led, Projektsäljare, Konsult, Konsulter, Design

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, utesäljare, fältsäljare, projektsäljare
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!